Börtönbe kerülhet a Született feleségek sztárja

Bűnösnek vallotta magát

2019/04/09

Letartóztatása után 70 milliós óvadékért cserébe szabadult csak, most bűnösnek mondt magát és a börtönt is vállalja a Született feleségek sztárja. 

Csalással és korrupcióval gyanúsítják a Felicity Huffmant: a gyanú szerint a Született feleségek sztárja az egyike volt azoknak a szülőknek, akik lefizettek egyetemi dolgozókat, hogy a gyermekeiket felvegyék az intézetbe. 

Felicity Huffmant az FBI nyomozói vették őrizetbe, előllították, majd kihallgatása után 250 ezer dolláros, azaz közel 72 millió forintos óvadékért cserébe szabadulhatott. Rajta kívül még 43 szülő volt az, aki fizetett az egyetem illetkeseinek, és egy évek óta tartó csalássorozatot füleltek így le a nyomozók.

Most megdöbbentő vallomást tett, és az is kiderült, mennyi időre kerülhet rácsok mögé!

A napokban jelent meg a bíróságon az 56 éves színésznő, ahol elismerte, csalással juttatta be a lányát az egyetemre. A vizsgaközpont vezetőjének 15 ezer dollárt adott, hogy javítsa ki lánya felvételilapját. A férfi is elismerte a bűnösségét. „Elfogadom a büntetésem” – mondta Felicity, aki sajnálatát is kifejezte és azt mondta, szégyelli magát. Mivel a színésznő elismerte bűnösségét, így a Reuters híre szerint 4 és 10 hónap közötti börtönbüntetéssel megúszhatja az esetet. Emellett 20 dollárt kell befizetnie.

forrás

Hozzászólások