Börtönbe kerülhet a ValóVilág műsorvezetője

Nóci nagy bajban van

2015/05/29

Nem könnyű időszak áll az egykori sikeres műsorvezető, Czifra Noémi mögött, hiszen már három évvel ezelőtt is meggyűlt a baja a hatóságokkal, de ennek még nincs vége.

A ValóVilág egykori műsorvezetője, Nóci, 2012. december 8-án ittasan ült autójában Budapesten, az M0-s autópályán. Akkor természetesen bevonták a jogsiját, de a műsorvezető néhány nappal később elment az okmányirodában azt mondta, elveszítette a jogosítványát. Mivel a számítógépes rendszerbe még nem vezették át a jogsi bevonását, így az okmányiroda az állandó vezetői engedély megérkezéséig kiállított számára egy ideiglenes vezetői engedélyt. Az ügyészség közokirat-hamisítással vádolta meg Czifra Noémit, a vádirat szerint megtévesztette az okmányirodát, és valótlan nyilatkozatával szerzett új vezetői engedélyt.

A Bors úgy informálódott, hogy a Berettyóújfalui Járásbíróság a vádlottat bűnösnek mondta ki egy rendbeli közokirat-hamisítás bűntettében. Az ítélet öt hónap börtön két évre felfüggesztve. A vádlott és védője fellebbezett, az ügyész három nap gondolkodási időt kért, így az ítélet nem jogerős.

Noci(430x286)
Forrás: Frizbi

A volt tévés több interjúban is arról nyilatkozott, hogy a mai napig nem tudja, mi történt pontosan azon az éjszakán. Ő azt állította, hogy kifogyott a benzin a kocsijából. A mínusz tízfokos hidegben senki nem állt meg, és a telefonja, meg az aksija is lemerült, viszont volt nála némi vodka. Ezt megitta, onnantól kezdve se kép, se hang.

Miután rátaláltak a kocsijában alvó Nócira, mentők vitték el vérvételre. Nóci arra sem emlékezett, hogy rendőrök intézkedtek volna vele szemben, s arra hivatkozott, hogy semmiféle jegyzőkönyvet nem kapott a hatóságtól, így nyugodt lélekkel ment az okmányirodába, és bejelentet­te, hogy nem találja a vezetői engedélyét. Czifra Noémi közokirat-hamisítási ügye másodfokon folytatódik.

Hozzászólások