Börtönbe kerülhet Delhusa egykori feleségjelöltje?

Nem akar bíróság elé állni

2015/04/27

Delhusa feleségkereső műsorában vált ismertté az a hölgy, aki UFO Zsolti kerítési ügyében is érintett, de a tárgyalásokon nem akar megjelenni. Emiatt le is csukhatják.

A többgyermekes anyuka a közösségi oldalon aktív, gyakran oszt meg fotókat, de a hatóság megkeresésére nem reagál, nem áll bíróság elé, ezért pénzbírsággal is sújtották. Sőt, most már a büntetés-végrehajtás is kivetette rá hálóját.

Már korábban is kapott pénzbüntetést, amiért nem jelent meg a bíróságon, a legutóbbi tárgyaláson minket is meglepett a hír: állítólag a büntetés-végrehajtás is keresi. Csak arra tudunk gondolni, hogy nem fizethette be a bírságot, így azt elzárásra változtatták. Azaz le kell majd ülnie, ha megtalálják” – mondta a Borsnak UFO Zsolti.

UFO Zsolti
UFO Zsolti ügyében érintett a hölgy (fotó: Bors)

Az UFO énekesének sokat jelentene, ha a Delhusa menyasszonykereső műsorában feltűnt nő vallomást tenne, hiszen korábban a rendőrségi vallomásában azt állította, hogy nem örömlányként utazott Svájcba. Megtévesztették, és már csak amikor megérkezett a helyszínre, akkor derült ki: a leendő munkáltató milyen szándékkal foglalkoztatná. 

Több alkalommal is járt kint, de ez senkit ne tévesszen meg” – hangsúlyozta UFO Zsolti.

Hozzászólások