Börtönbe kerülhet Johnny Depp?

Illegálisan vitt kutyákat Ausztráliába

2015/05/26

Gyülekeznek a viharfelhők a színész feje fölött, Johnny Depp egy pillanatra sem lehet nyugodt. Az elmúlt időszakban arról szóltak a hírek, hogy továbbra is képtelen letenni az alkoholt, még a válásáról is pusmogtak a háttérben. Most pedig lehet, hogy börtön várja?

A történetre mondhatnák, hogy igen bagatell, annak fényében, hogy a színész feltételezhetően nem akart bűncselekményt elkövetni, csak ragaszkodik két ölebének jelenlétéhez, míg ő Ausztráliában forgatja a Karib-tenger kalózai következő részét. Igen ám, csak hogy a kontinens szabályai szerint a kutyák beutaztatását külön engedélyhez kötik, aminek Depp nem tett eleget, így kvázi illegálisan lépték át a határt gazdájukkal. Ausztrália mezőgazdasági minisztere figyelmeztette a színészt, hogy amennyiben nem küldi vissza a kutyákat, úgy azonnali hatállyal elkobozzák a kutyákat, akik karanténba kerülnek, őt pedig börtönbe is csukhatják.

johnny-depp-et-amber-heard

Hogy miként bukott le Johnny Depp a csempészáruval? Két túlbuzgó kutyakozmetikus feltette az internetre a kis Yorkshire-ek fotóit, amint azok a szalonjukban szépülnek, erre pedig azonnal lecsapott a sajtó, ezt követően pedig a kormány. Felszólították Deppet, hogy szállíttassa haza a kutyákat, ugyanis azzal, hogy behozta az ebeket az országba, szabálysértést követett el, amiért akár 10 év börtön és egy több milliós költség megfizetése is járhat. Nemcsak a színész került bajba az üggyel, a repülőgép pilótája, aki átrepítette őket az óceánon, szintén számíthat büntetésre, akit két éves szabadságvesztésre ítélhetnek, mivel figyelmetlenül járt el.

Johnny Depp és felesége, Amber Heard természetesen eleget tettek a felszólításnak és az asszony hazautazott a két kutyával, míg férje felvette a munkát a forgatásokon. Az egyetlen személy, aki a dologból jól jött ki, az nem más, mint a szalon tulajdonosa, aki lelkesen mesélte, hogy milyen szépen kicsinosították a kedvenceket: “Nagyon hosszú volt már a szőrük, szükségük volt egy alapos fürdetésre és egy kis trimmelésre”– árulta el a tulaj, aki hozzátette, természetesen kaptak engedélyt a gazdiktól a fotók feltöltésére, mielőtt az nyilvánosságra került volna.

Johnny Depp és Amber Heard bár még csak három hónapja házasodott össze, máris gondok akadtak a sztárpár kapcsolatában. Lehet, hogy Deppnek mégsem kellett volna megnősülnie, ahogy azt eredetileg is szerette volna? Olvasd el, miért került válságba a kapcsolatuk!

johnny-depp-smink3

Hozzászólások