Börtönbe is kerülhet Kállay-Saunders András?

Akár három évet is kaphat az énekes

2014/08/22

Nagy bajba kerülhet Kállay-Saunders András és barátja – akiket egy tavalyi verekedés miatt hallgatnak ma ki. 

Mint ismeretes tavaly májusban Kállay-Saunders András verekedésbe keveredett a Hajógyári-szigeten. Az énekes akkor azt nyilatkozta, hogy egy buliból hazafelé tartva kötöttek beléjük a megvert kubai fiúk, szerelmét, Tolvai Renit inzultálták. Ő csak – jogos önvédelemből – a verekedésbe keveredő barátja segítségére sietett.

Nem hagyhattam, hogy bántsák a barátomat. Megpróbáltam ledobálni róla az embereket, és közéjük állni. Védtem őt és magamat is. Nem hiszem, hogy olyan ütést vittem be, ami ilyen sérülést okoz. A barátom verekedett tovább, és a támadó a földre esett. Lehet, akkor sérült meg ennyire. Sajnálom, hogy baja történt – nyilatkozta még egy éve Saunders a Borsnak.

A két sérült egy kubai testvérpár volt, egyikük arc-, és orrcsonttörést, míg testvére – akinek sérülése miatt az eljárás is indult életveszélyes testi sértés okozása címén – agylebenysérüléssel napokig feküdt napokig az intenzív osztályon.

kallay

A nyomozás már egy éve folyik az ügyben – ma hallgatják ki újra Kállay-Saunders Andrást és barátját, Kayode Olapade Abelt – akiket egyben szembesítenek is.

Négy-öt órás meghallgatásra készülünk, a szembesítésen jelen lesz ügyfelem és a társa, akit megvédett – nyilatkozta a Borsnak az énekes ügyvédje, dr. Magyar György, aki azt is elmondta, hogy Kállay állítása szerint nem ő rúgta meg a fiút, ő csak barátnőjét és barátját védelmezte.

A szembesítésre azért kerül sor, mert állítólag a nyomozók ellentmondást találtak a két barát vallomásában, és azt szeretnék tisztázni a két fiú közül melyik rúgott akkorát, hogy az egyik kubai testvérpár agylebenysérülést szenvedett.

A testvérpár tagadja a vádakat.

Amennyiben beigazolódik, hogy Kállay-Saunders András és/vagy barátja okozták az életveszélyes sérülést a kubai fiúnak, úgy akár 3 év börtön is várhat rájuk.

Hozzászólások