Börtönbe vonult a Született feleségek sztárja

A gyermekeit akarta segíteni

2019/05/14

A színésznő már korábban beismerte tettét, most pedig minden vádban bűnösnek vallotta magát, így kénytelen volt börtönbe vonuljon egy időre. 

Ahogyan arról már korábban is beszámoltunk, Felicity Huffman egyike azoknak a személyeknek, aki rengeteg pénzt fizettek egy szervezetnek, hogy gyerekeik be tudjanak kerülni Amerika legmenőbb egyetemeire.

A Született feleségek sztárja ügyvédei tanácsára minden vádban bűnösnek vallotta magát és elárulta, hogy még 2017-ben 15 ezer dollárt, vagyis 4 millió forintot fizetett ki lánya, Sofia Grace Macy tesztpontjainak feljavítása miatt. Valamint már kisebbik lányának is így akart segíteni, ha majd elég idős lesz.

A színésznő állítólag teljesen kiborult, és könnyek között vallotta be, hogy miket követett el! Egyébként azt is elmesélte, hogy lánya 8 éves kora óta neuropszichológiai kezelésekre jár és semmit sem tudott a megvesztegetésekről. „Nem szerettem volna, ha azt hiszik, hogy a neuropszichológusnak lett volna bármi köze is ehhez, hiszen se neki, se a lányomnak fogalma sem volt arról, mi is folyik a hátuk mögött.”

Az ügyészség 4 hónap börtönbüntetést javasol a színésznőnek.

forrás

Hozzászólások