Borzalmas mit talált új nadrágja zsebében ez a nő

2019/09/04

Payton Wilson, egy Walmart hipermarketben vásárolt egy nadrágot. A 20 éves, washingtoni laborasszisztens teljes sokkot kapott, amikor felvette munkába a ruhadarabot és a zsebébe nyúlt.

A brit Metro számolt be róla, hogy Payton a munkahelyén volt, amikor észrevette, hogy valami van a zsebében. Nem emlékezett, hogy bármit is zsebre tett volna, mióta felvette új nadrágját, ezértmegnézte mi az. Amikor a zsebébe nyúlt, egy összegyűrt, vonalas füzetlapot talált. Sajnos nem egy szerelmes levél volt, hanem egy használt tampont talált nadrágjában.

Elég ironikus, hogy a fiatal hölgy pont vérmintákkal foglalkozik a munkahelyén, de ennek ellenére rosszul lett a látványtól. Azt mondta, hogy hatalmas szerencse, hogy a munkája miatt gumikesztyűt viselt.

Elképzelése sincs, hogy ki és miért rakott ilyesmit egy üzletben a nadrág zsebébe. Amikor visszavitte a ruhát az üzletbe, a Walmart elnézést kért a kellemetlenségért, és kárpótolta egy 50 dolláros (úgy 15 ezer forintos) utalvánnyal.

Mindig nézd meg alaposan, hogy mit vásárolsz és sose kövesd Payton példáját, aki mosás nélkül vett fel újonnan vásárolt ruhadarabot.

Hozzászólások