Borzalmas sebek borítják az egykori X-Faktoros arcát

Shodeinde Dorkát szombat este megtámadták

2014/06/04

Szombat hajnalban egy Budapest belvárosában működő szórakozóhelyen megtámadták az egykori X-Faktor versenyzőt, Geszti Péter mentoráltját, Shodeinde Dorkát.93899

A szép énekesnő a barátaival szórakozott, amikor véletlenül a nagy tömegben hozzáért egy poharat tartó nőhöz, a tánctéren. Dorka elnézést kért, de már akkor látta, hogy ebből nagy baj lesz, hiszen a nő ahelyett, hogy tovább táncolt volna, az arcába vágta a kezében lévő poharat.

– Nem volt nagy ütközés, éppen hogy egymáshoz értünk. A nő rám nézett, és a tekintetéből láttam, hogy bajban vagyok. Nem kérdezett semmit, beszólt valami olyasmit, hogy én miért kötöttem bele, és máris az arcomba vágta a poharát. – mesélte Dorka a Bors Magazinnak adott interjújában.

Dorka barátai azonnal mentőt hívtak, viszont a nagy kavarodásban a tettes kisétált a helyről. Az V. Kerületi Rendőrkapitányság 2014. június 2-án indított eljárást súlyos testi sértés kísérlet bűncselekmény elkövetése miatt ismeretlen tettes ellen – tájékoztatta a Borsot a BRFK sajtóosztálya.

forrás: borsonline.hu

Hozzászólások