Borzalmas tetoválások, amiken sírva nevetünk

A tetoválás viccesebb, vagy a felcserélt arcok?!

2016/08/17

A tetoválások általában azért készülnek, hogy díszítsék viselőjük bőrét. Sajnos viszont előfordul, hogy mégsem úgy alakulnak a dolgok, ahogy azt elképzeltük. 

A tetoválások sokak számára különleges jelentőséggel bírnak. Akik úgy döntenek, hogy magukra varratnak valamit, vállalják azt, hogy egész életükben testükön viselik az adott szimbólumot, képet.

A tetoválóművészek óriási tehetséggel kell rendelkezzenek ahhoz, hogy jók legyenek a hivatásukban. Sokszor azonban rögös az út a profizmusig, ezért át kell esni néhány sikertelen alkotáson. A legnagyobb probléma ezzel az, hogy amíg kiválasztott mesteremberünk rajtunk gyakorol, addig mi szívjuk meg. Egész életünkre. Habár manapság már különféle módszerek léteznek ezek eltüntetésére, mégsem azért megyünk el egy szalonba, hogy egy hét múlva kétségbeesetten leszedessük az alkotást. A szerencsésebbik eset, ha olyan mű díszeleg rajtunk, amire könnyen rá tudnak tetoválni valami mást, így még egy egész szép tetkó is születhet a balszerencsés helyzetből. Érdemes jól megválasztani a szakembert, akivel elkészíttetjük álmaink varrását, és a kép sem mindegy, ami alapján óhajtjuk a művet.

Mindenesetre a következő tetoválásokon igazán jót nevettünk. Valójában nem is azért, mert rettenetesen elszúrták őket, inkább mert valaki vicceskedett és szórakoztató célra használta fel a photoshoppot. 

Hozzászólások