Borzalmasan indul Damu szabadsága

Nehéz lesz az újrakezdés

2015/03/30

Damu Roland színész három év után hamarosan újra friss levegőn lehet és megkezdheti szabadságát. Amellett, hogy nagyon várja már, kemény időszak következik számára.

A színész bár jó magavislete miatt az előre kiszabott 4,5 év helyett 3 évet töltött szabadságvesztéssel, mégis össze kell szednie magát, hogy új életet kezdhesen. Amint kilép a börtön kapuján, szembesülnie kell tartozásaival. Több milliós adósság – bűnügyi, bírósági költség, korábbi baráti kölcsön visszafizetésére kötelező ítélet – újabb milliókkal nőhet, miután az állam a börtönévek alatt megelőlegezte neki a gyerektartást, amely évekig havi ötvenezer forint volt kisebbik fia, Benji után. A bíróság ezt az összeget a Jóban Rosszban sorozattól kapott fizetése alapján állapította meg. Damu a börtönből gyerektartás csökkentése miatt pert is indított, aminek nyomán havi 2500 forintban állapították meg az összeget.

20130108-bortonben-marad-damu-roland-eutasitottak3

– Lelkileg, szellemileg és testileg is friss, jó állapotban van, összeszedett – nyilatkozta a Borsnak dr. Sebestyén Tamás, a színész ügyvédje.

Rengeteg terve van, alig várja, hogy kiengedjék, és megvalósítsa az elképzeléseit. Tény, hogy nem lesz egyszerű dolga, mivel, ha ilyen helyzetben valaki azonnal munkába áll, akkor is csak egy hónap elteltével kap fizetést. A számlák pedig addig is jönnek. Biztos vagyok benne, hogy könnyen magára fog találni, hiszen egy nagyon jó szakmai múlttal rendelkező emberről beszélünk.

Damu a két évvel ezelőtt, a börtönben elvett szerelméhez, Edinához fog költözni, aki minden bizonnyal alig várja már, hogy maga mellett tudja férjét. Edina megfogadta, a bajban is férje mellett lesz. A színész rajta kívül csak édesapjára számíthat, anyjával, és testvéreivel ugyanis nem tartja a kapcsolatot.

Hozzászólások