Borzasztó! Lady Gagát megerőszakolták

Az énekesnő szégyenként élte meg

2014/12/03

Szörnyű hír került napvilágra a magamutogató énekesnőről. Lady Gaga egy rádióinterjúban vallotta be, hogy megerőszakolták.

Az énekesnő a botrányosan szókimondó riporter, Howard Stern műsorában vallotta be a szörnyű tényt. Persze nem azonnal, egy hosszabb beszélgetés egy szexualitásra utaló kérdés után tört ki Lady Gagából a borzasztó emlék.

– Átmentem néhány borzalmas dolgon, amelyen ma már képes vagyok nevetni, mert az évek során sok lelki, testi, és érzelmi terápián is keresztül mentem. Akkoriban, amikor ez történt, csak a váza voltam a mai önmagamnak. Hogy őszinte legyek, 19 éves voltam, katolikus iskolába jártam, és miután a dolog megtörtént, azt gondoltam: ilyenek a felnőttek? – idézte fel Lady Gaga.

A Poker Face című 2008-as slágerrel ismertté vált Stefani Germanotta azt is elismerte, ez a tinédzserkori szörnyű élmény csak öt évvel később kezdte megviselni.

iStock_000016842977_Small (1) iStock_000023829788_Small (1)

– Annyira padlóra kerültem, hogy biztatnom kellett saját magamat, valahogyan ebből ki kell evickélnem. Volt egy időszak, amikor azt sem akartam elhinni, hogy ez a dolog valójában megtörtént – magyarázta Lady Gaga, de azt is elmondta, nem akart feljelentést tenni, mert annyira tartott attól, hogy „megerőszakolt lányként” könyvelik el.

Lehet, hogy a meztelenkedő, szexuálisan túlfűtött Lady Gaga klippek pont azért készülnek, mert az énekesnő a szomorúsága mögé akar bújni a szexi megjelenés által? Valószínűleg a pszichológusa tudja rá a választ.
Ami biztos, szörnyű, ami vele történt.

Hozzászólások