Bosszúállók vs. X-Men: A trailer

Leesik az állad, eldobod az agyad, és rohadtul akarod!

2016/05/30

Napjainkban a világ nagyobbik része szuperhős és mutáns lázban ég. Az évek óta tartó filmes dömping egyre erősödik, de mi mégis ezt várjuk a legjobban!

Nem tudom, bárki is érzett-e már megmagyarázhatatlan izgalmat egy-egy trailer megtekintése közben, de mi most nem tudunk megülni a seggünkön, annyira felpörögtünk ettől a videótól. Látni akarjuk, most, azonnal, ötvenszer egymás után! Bosszúállók vs. X-Men! Sírunk a gyönyörtől!

Az már más kérdés, hogy a valóságban ez egy nehezen megvalósítható meccs lenne, ugyanis a karakterek külön “univerzumokhoz” tartoznak, és valószínűleg olyan jogi és pénzügyi kavalkád lenne az egészből, hogy nyugdíjas korunkra sem érnének a végére (bár én szívem szerint nagyon boldog lennék, ha a Foxos filmek visszakerülnének a Marvelhez). Ennek ellenére ez a rajongók által összevágott trailer mindent megmozgatott bennünk, amit csak lehet: sírtunk, örültünk, sőt még szexuálisan is felizgultunk, annyira jó!

Bosszúállók vs. X-Men… leírni és olvasni is jó, hát még elképzelni! Kifejezetten reméljük, hogy valamelyik hollywoodi fejes lecsap az ötletre, és meg is valósítják!


Photo: ©Marvel

Hozzászólások