Boszorkányhoz fordult Toncsi?

Furcsa dolgokra derült fény a bíróságon

2015/04/12

Bálint Antónia pénteken állt a bíróság elé becsületsértés és rágalmazás ügyében. De nem ez a legmeglepőbb, ami kiderült a tárgyaláson! Toncsi különös eszközökhöz folyamodott, hogy visszakapja férjét, amiről egy boszorkány írásban tett vallomást.

Bár a pénteki tárgyalásnak nem ez volt a fő vezérszála, napvilágot látott az a tény is, hogy Toncsi fekete mágiát használt azért, hogy visszaszerezze kislánya apját. A pereskedés azért robbant ki, mert évekkel ezelőtt az egykori szépségkirálynő nyilvánosan szidta és tett megjegyzéseket volt férje újdonsült feleségére. Az asszony megelégelte a rágalmazást, és feljelentést tett Toncsi ellen.

bálint antónia2

Babika apukája jelenleg is börtönben van, de úgy tűnik Antónia nem tudja őt elengedi. A tárgyaláson meglepő tényre derült fény! Toncsi szerelmi kötést kért volt férjére, amiről maga a boszorkány tett írásos nyilatkozatot. A Bors informátora erről így számol be: “Toncsi vissza szeretné szerezni volt párját, ugyanakkor útban van neki a feleség. Így ez ügyben fekete mágiát és szerelmi kötést kért.” Pedig nem is olyan régen az egyik főzős műsorban éppen nyilvánosan flörtölt az egyik szereplővel. Talán ennyire kétségbeesetten keresi jövendőbelijét?

A levelezés előkerült, így a tényeket nem lehet tagadni, igaz Antónia eleinte hevesen tiltakozott a vádak ellen. Később kiderült, nem is olyan régen, még egy hónappal ezelőtt is segítségért fordult a fekete mágia űzőjéhez. Toncsi ügyvédje megerősítette, hogy valóban elhangzottak ilyen kijelentések a tárgyaláson, habár az ügynek nem ez volt a tárgya.

Bálint Antónia nem volt hajlandó nyilatkozni.

fotók: Facebook

Hozzászólások