Botrány az X-Faktor táborban

Alföldi csitította mentortársait

2014/09/30

Az X-Faktor történetének legdurvább veszekedését láthatják a nézők szombaton: Tóth Gabi és Szikora Róbert között olyan nagy vita alakult ki, hogy a közönség füle hallatára használtak nyomdafestéket nem tűrő szitkokat.

szikora„Legyen egy kis tiszteleted, jó?” – így utasította rendre Szikora Tóth Gabit az X-Faktor felvételén, ami után igazi háború alakult ki a két eltérő személyiségű mentor között.

Hogy pontosan mi váltotta ki a botrányos veszekedést, nem tudni: valószínűleg az énekesek eltérő ízlése állhat a háttérben. Az is lehet azonban, hogy Szikorának elege lett Tóth Gabi főnökösködő viselkedéséből, és ez húzta ki nála a gyufát.

A stúdióban megfagyott a levegő, amikor a két énekes parázs vitája kialakult, egyedül Alföldi Róbertnek volt annyi lélekjelenléte, hogy mentortársait megfékezze.

„Mi, művészek néha akaratosak vagyunk és a saját látásmódunkat szeretnénk érvényesíteni. Mindannyian hiszünk az elveinkben, és néha ezek a nézőpontok nem egyeztethetők össze. Robi egy színházi előadáshoz hasonlította a viselkedésünket, és megkért minket, hogy azonnal fejezzük be a teátrális jelenetet. Én már el is felejtettem volna, ha nem látjuk újra a tévében” – nyilatkozta az R-Go frontembere a Borsnak, aki egyáltalán nem haragszik már fiatal kolléganőjére.

 Az teljes jelenet szombaton, az X-Faktor következő adásában látható.

Hozzászólások