Botrány! – Diana hercegnő újabb titkos viszonya

Nincs vége a szeretők sorának

2015/04/02

A bájos walesi hercegné most biztos forog a sírjában. Szeretőinek végeláthatatlan sora került napvilágra egy újabb botránykönyv kapcsán. Az mindig mosolygós, imádott Diana úgy váltogatta a férfiakat, mint más az alsóneműt. Szerencsére úgy tűnik, hogy egykori alattvalóit ez cseppet sem zavarja, de legalább is nem csorbított népszerűségén.

Egy újabb botrányos könyv Diana hercegnő szerelmi viszonyain csámcsog, és számos már ismert név mellett – úgy, mint James Hewitt, vagy Dodi Al-Fayed – most napvilágra került egy eddig eltitkolt románc is, méghozzá a zenész Eric Claptonnal. Egyelőre nem derül ki több a kiszivárogtatott információkból, mint hogy az énekes és a hercegné egy jótékonysági rendezvényen ismerkedett meg egymással, amit rövidesen romantikus vacsorázás követett. Idézet a könyvből: “Ott vacsoráztak, Diana szexin szopogatott egy jégkockát, miközben Clapton nézte. Vajon továbbmentek ennél? Hát, Eric mindig szerette a kihívásokat…”

A könyv talán legpikánsabb része, hogy több helyen nyilvánvalóvá válik, Diana nemcsak, hogy szeretőt tartott, de még a szeretőjét is szeretővel csalta. Öt éves viszonyt folytatott állítólag Vilmos herceg lovasoktatójával, James Hewitt-tal, akit aztán egy bizonyos James Gilbey reklámszakemberrel csalt meg. Őt követte családos testőre Barry Mannakee.

diana

Érdekes, hogy míg Károly herceget mindenki elítélte a Kamillával folytatott viszonya miatt, addig a hercegné botrányos szerelmi élete nem különösebben hatja meg Anglia szívét. Kamilla azóta is csak nehezen tud helytállni a Károly feleségeként jelentő pozícióban, ráadásul az alattvalók sem segítik ebben. A mindig mosolygós, sugárzó Diana, a gyermekek és elesettek védelmezője rendkívül szép teremtés volt, Kamilla ezt nem igazán mondhatja el magáról. És bár minden tőle telhetőt megtesz, hogy kiérdemelje a szeretetet, ez az elmúlt majd’ két évtizedben csak nagyon nehezen ment neki.

Pedig, ha belegondolunk, és valóban igazak a pletykák, akkor Károly a szakítást követően egyből szeretőjéhez tért vissza, aki örömmel fogadta a herceg udvarlását. Ezzel szemben Diana egy ideig nyilvánosan is csapongó életet élt, állítólag attól sem riadt vissza, hogy nős szeretőjének feleségét éjszakánként hívogassa. Csak akkor tudta elengedni az egyiket, ha jött helyette egy másik. És gyakran előfordult, hogy azt is csak azért csinálta, hogy féltékennyé tegye előző párját.

A szálak elég kuszák, és egyáltalán nem biztos, hogy valaha megtudhatjuk a teljes igazságot. Egy dolog biztos, hogy a királyi család tökéletesnek hitt fehér lepedőjén itt-ott bizony sötét foltok éktelenkednek. A 18 éve autóbalesetben elhunyt Diana hercegnő halálának körülményei pedig szintén nem tisztázottak a mai napig. Mindig előkerül egy titkos informátor, egy közeli barát, akik újabb meglepő tényeket közölnek Dianaról. Igazságot tenni pedig egyedül maga a hercegnő tudna.

Hozzászólások