Botrány! Liptai nekiment Szinetárnak

Bereczki szerint Claudia leszólta Dóri munkáját

2014/10/21
Keményen odavágott Liptai Claudia Szinetár Dórának. Liptai úgy véli,a színésznő nem élvezte azt a színpadon, amit egykori férjével csinált.
Pál Dénes és Vastag Tamás az egykori duettpáros, Bereczki Zoltán és Szinetár Dóra Ajándék című dalát adta elő, és Liptai ezt értékelve tett epés megjegyzést Dórára. A stúdióban megfagyott a levegő.
Vastag - Pál
Vastag Tamás és Pál Dénes, mint Bereczki Zoltán és Szinetár Dóra (fotó: TV2)

Azért azt mondjuk el, hogy a Dóri soha nem élvezett semmit ennyire. Már hogy nem úgy!” – jelentette ki a Sztárban sztár női zsűritagja. Ezzel arra gondolhatott, hogy Szinetár Dóra egy kimért, halvérű egyéniség.

BereczkiBereczki nem akart reagálni Caludia szavaira, majd időt kért, végül ennyit mondott: “Claudia megjegyzése igazságtalan volt.

Dóri komor hangulatára vonatkozó véleménye, csak erre tudok gondolni, arra a rövid időszakra vonatkozhatott, amikor a magánéletünk egy igen nehéz időszakát éltük, és ez talán látszott akkor Dórin. Claudia tíz évnyi munkánkat szólta le gyakorlatilag, ami nem túl elegáns. Bízom benne, hogy Claudiában nem volt rosszindulat, csak elragadta az adás heve. Nagyon kell erre vigyáznunk, mert ez bármelyikünkkel előfordulhat” – tette hozzá később a Borsnak Bereczki Zoltán.

Szinetár Dóra semmit nem szeretett volna hozzáfűzni az esethez, de úgy tudni, rosszul érintette őt a kritika. Liptai Cladudia szerint az egész semmiség.

Soha nem romlott meg a viszony, mindig is teljesen jó volt, és ez így is marad. Egyáltalán nem szándékozom bocsánatot kérni, mert semmi bántó nem volt abban amit mondtam. Dóri mindig is egy szelídebb típusú lány volt a színpadon, és ahogyan a világban mindig is lesz, a jó kislányok rosszak akarnak lenni, a rosszak pedig jók” – mondta Liptai Claudia.

Hozzászólások