Botrányosan viselkedik Palvin Barbara

A modell heves bulikon vesz részt

2015/04/21

Palvin Barbara a szemünk láttára lett szende kislányból vadóc nő, aki olyan világsztárokkal bulizik együtt, amiről mások álmodni sem mernének. A még csak 21 éves lány bejárta az egész világot, összehozták már rengeteg ismert énekessel és színésszel, most pikáns videót töltött fel magáról az Instagram oldalára.

Talán joggal mondhatjuk, hogy Palvin Barbara még Mihalik Enikőnél is nagyobb sikert ért el a világpiacon. Eszünk ágában sincs megversenyeztetni a két hölgyet, legutóbbi közös fotójuk tanúsága szerint amúgy is jóban vannak.

palvin barbi

Az viszont vitathatatlan, hogy az utóbbi időben nem cenzúrázza tetteit a fiatal lány, reméljük nem Miley Cyrus nyomdokaiba szeretne lépni! A gyönyörű modell természetes szépségével és bájával is megállja helyét a nemzetközi kifutókon és címlapokon, kár lenne botrányokkal tarkítani az eddig patyolat tiszta képet. Vagy lehet, hogy éppen ebből a skatulyából szeretne kitörni? A vicces grimaszokat és mutogatást már megszokhattuk tőle, most viszont furcsa hangulatú videók kerültek ki róla a világhálóra.

A felvételeken jól látszik, ahogy szexi nézés közben veszi szájába a középső ujját, majd egy másik videón is a nemzetközi jelzéssel üdvözli a kamera túloldalán lévőket. Hol van már a régi szende lány?! A legmeglepőbb talán az, amikor egy autó hátsó ülésén ülve arcon nyalja utastársát. Az erotikával túlfűtött jelenetek mindegyike egy-egy buliban készült, csak bízni tudunk benne, hogy a szép modellt nem szippantja be az amerikai álomgyár sötét oldala!

 

 

Palvintól legutóbb azért volt hangos a sajtó – és nem csak a hazai -, mert vélhetően romantikus vacsorázáson kapták rajta Ed Sheerannel. Az érintettek állítólag Sydney egyik felkapott éttermében foglaltak asztalt, de azt, hogy lenne köztük bármilyen érzelmi kötődés, egyik fél sem erősítette meg. Justin Bieber és Leonardo DiCaprio után furcsa választás a vöröses szőke angol énekes, bár zenéinek nagyszerűségét mi sem vonjuk kétségbe!

Úgy tűnik a magyar szépségnek mégsem volt elég egykori gimis szerelme, akivel szakításukat követően tavaly nyáron újra egymásra találtak. Nyilvánosan vallottak szerelmet egymásnak a közösségi oldalakon, azóta viszont újra eltávolodtak egymástól. Nézd meg, kikkel hozták hírbe azóta a gyönyörű modellt!

palvin-barbara_1

Hozzászólások