Botrányt kavart a szoptató édesanya

Ártatlan segítség vagy kiakasztó cselekedet?

2016/11/29

Köztudott, hogy az édesanyák bármit megtennének gyermekeik érdekében. Még egy óriási botrányt kavaró tettet is bevállalnának bármikor.

Az anyák egyik fő ismérve, hogy amikor kell igazi anyatigrissé válnak és mindenáron védelmezik, segítik gyermeküket. Láttunk már olyat, hogy amint egy csemete veszélyhelyzetbe, bajba került a mama emberfeletti erővel megmentette. De mi van akkor ha egy cselekedettel olyan botrányt kavar egy anyuka, hogy a fél világ azon ámul? 

A szoptatás amúgy is nagyon kényes kérdés a társadalomban a mai napig. Hol, hogyan illik? Mennyire láthatóan? Milyen módon lehet nyilatkozni róla? Nos, ez mostanra sem hagyott alább így a következő hölgy története ismét nagy port kavart. Rebecca Wanosiknak 6 gyermeke van, közülük egy még csecsemő. Egy péntek este férjével vacsorázott egy elegáns étteremben. Hiába a kikapcsolódás, hívta a kötelesség és feléledtek az anyai ösztönei. Üzenetet kapott egy barátjától, hogy egy frissen műtött nőnek segítségre van szüksége, ugyanis nem tudja ellátni kisbabáját anyatejjel. Wanosik egy percig sem tétovázott azonnal megkérte a barátját, hogy vigye át hozzá a kislányt, akivel soha nem találkozott. A baba rövidesen megérkezett a házba kimerülten, éhesen, sírva. A nő szerint nyilvánvaló volt, hogy a gyermeknek rengeteg alvásra és anyatejre van szüksége. Így a saját és az idegen gyermeket egyszerre szoptatta meg, amiről fotót és készített. Ez vírusszerűen terjedt az interneten és 82000 megosztást eredményezett. 

Rebecca elmondása szerint nagyon büszke magára és egyáltalán nem érdeklik a negatív hozzászólások, hiszen egy ártatlan csecsemőn segített. Van aki pénzt adományoz, van aki játékot, ő pedig tápláló anyatejet. Ti mit gondoltok? 

Hozzászólások