Bozsek Márk megkapta a magáét szerelme volt férjétől

Vajon teljesíti a színész a tőle elvártakat?

2015/05/08

Újabb virtuális háború indult két médiaszereplő között! Egy, a napokban a közösségi portálra kikerült nyílt levél azt sugallja, hogy Bozsek Márkkal csalta meg felesége Végvári Tibort, a Frizbi főszerkesztőjét. Bozsek Márk, a Barátok közt sztárja a célkeresztben, Végvári Tibor pedig célzott és lőtt.

Bozsek Márk nyíltan vállalja szerelmét egy olyan hölggyel, akivel már évek óta ápol jó barátságot, ám ez a viszony idővel átfordult és szerelem lett belőle. A nő azonban ekkor még férjnél volt, aki nem mást, mint Végvári Tibor, a Frizbi főszerkesztője. Nehéz helyzet ez minden szereplő számára, hiszen az érzelmeknek nehéz parancsolni, legyen az szerelem vagy harag. Még ha békében sikerül is elválnia két embernek, a sérelmek és józan gondolkodás mind-mind közre játszanak abban, hogy miként alakul a további kapcsolat. Főleg akkor, ha a házasságnak gyümölcse is született, és a szülők önnön felelősségük tudatában hozzák meg döntéseiket.

bozsek márk
Márk és párja, Anna

Végvári Tibor kommunikációs szakember, a Frizbi főszerkesztője, de a nézőknek onnan is ismerős lehet a neve, hogy ő volt a hallgatag ember Hajdú Péter mellett, amikor annak műsora még egy másik csatornán futott. A feleknek csöndben sikerült intézniük a szétválással és annak minden nehézségével együtt járó bonyodalmakat, egészen addig, míg az apuka a minap közösségi oldalán nyíltan fakadt ki Bozsek kommunikációjával szemben.

Egy apa számára kislánya a szeme fénye, a legfontosabb, hogy nyugodt körülmények között, boldogan élje meg a mindennapjait. Végvári Tibor nyílt leveléből mindez egyértelműen kiderül. Az elmúlt időszakban azt olvashattuk a különböző magazinok hasábjain, hogy Bozsek Márk nem kíván pótapa lenni. Holott egy olyan helyzetben, ahol egyértelműen szükség van a felelősség vállalására ez lenne a nyilvánvaló, hiszen egy felnőtt dolga az, hogy beleálljon a választott szituációba, annak minden velejárójával együtt. Igaz ez akkor is, ha nem saját gyermekéről van szó. Nem kell a sorok között olvasni ahhoz, hogy megértsük, Végvárinak éppen az a legfontosabb, hogy kislánya semmiben se szenvedjen hiányt, és ha éppen Márkékkal van, akkor ugyanúgy kapjon meg mindent, mintha csak az apukájával és az ő párjával lenne.

A nyílt levél teljes terjedelmében a következő:

“Kedves Bozsek Márkék!

A 86. cikk és riport után gondoltam én is megszólalok!

Ne értsétek félre, nem savanyú sem a szőlő, sőt tovább megyek az életetekbe sem szeretnék beleszólni. Egykor az én életem volt, volt amikor jó volt, és nyilván voltak rossz periódusok, de mára már kiderült, hogy inkább hálával tartozom neked Márk azért, hogy annak idején beléptél az életünkbe. Őszinte szívvel mondom neked! Márk KÖSZÖNÖM!

Neked köszönhetem, hogy igaz szerelmet és társat találtam, így hidd el egy percig sem neheztelek rád, sőt míg élek bármikor fizetek egy fröccsöt neked.

Először is engedd meg, hogy mint több mint tíz éve a kommunikációs szegmensben dolgozó média huligánként, pár észrevételt megosszak veled. Nincs azzal baj, hogy februárban sem szerettél volna Norka pótapukája lenni ( Blikk) márciusban sem ( Story) áprilisban ( Epizód Magazin) sem, és most már májusban sem (Bors, Fókusz). Én elsőre is felfogtam, persze lehet a barátok közt nézőinek több idő kell… De úgy érzem most már mindenkihez eljutott! Köszönjük!

Viszont már kezd kicsit ízléstelen lenni, hogy minden hónapban a kislányommal haknizol közvetve ezzel a “nem vagyok pótpapa” sztorival. Most komolyan nincs jobb téma? Ha ötlet kell szívesen gegelek veled. Bár én személy szerint jobban örülnék, ha beleállnál ebbe a történetbe. Ti hárman minden páratlan héten egy család vagytok, együtt éltek. Megköszönném, hogy ha figyelnél, gondoskodnál a kislányomról, ha rossz, már pedig felér 6 fiúval is, akkor rászólnál, ha álmos mesét mesélnél neki, ha éjszaka felsír és te hallod meg előbb akkor megvigasztalnád. Neki nem egy „kispajtás” kell, hanem egy felnőtt, aki nem csak az anyukájával törődik. Hidd el ezzel nem veszed el az én szerepem. Biztosítalak azon a héten, amikor velünk van, hét napig, mi ketten ezt nagyon jól fogjuk kezelni azt hogy te is kiveszed a részed. Nyilván észrevetted azok közé az apukák közé tartozom, akik nem mondtak le a gyerekükről, sőt aktívan részt veszek az életében. Kedves Márk nem kérdés, hogy ki a Norka papája!

Zárógondolatként egy dologra felhívnám a figyelmed: A szereplés nem cél, hanem eszköz! Eszköze annak, hogy valamit kommunikálj: Én a helyedbe legközelebb akkor nyitnám ki a számat, ha megjelent a CD-m, vagy lesz egy nagy Aréna koncertem.

U.i.: Tedd meg, hogy átadod Annának, bár ma beszéltünk, de nem kérdezte… Norka jobban van már vasárnap elmúltak az allergiás kiütései.”

végvári tibor2
Végvári Tibor és kislánya

A színész ezek után a következőket nyilatkozta a Borsnak: “Minden velem készült interjún pótapaként emlegettek az újságírók, mindig azt kérdezték, hogy hogy érzem magam egy olyan nő oldalán, akinek van egy kislánya. A pótapaságra vonatkozó válaszom egyfajta ösztönös gesztus volt Tibor felé, én komolyan azt hittem, hogy az a legkorrektebb, ha azt hangsúlyozom, hogy Norkának van egy igazi apukája. Ehhez képest ebből lett most a tűz… Tibor félreértett, senkit sem szerettem volna bántani.”

Megkerestük Végvári Tibort az esettel kapcsolatban, aki kérdésünket udvariasan hárította, annyit fűzött hozzá, hogy nem szeretne az ügyben nyilatkozni, éppen négyéves kislányát viszi a Cseppkő oviba.

Hozzászólások