Bozsek Márk számára nincs többé Barátok közt

Fekete Szabolcs elhagyja a Mátyás király teret

2014/07/17

Az X-Faktorban is feltűnt sorozatszínész úgy döntött, kilép az RTL Klub szappanoperájából. Bozsek Márk majdnem hat évig erősítette a Barátok közt csapatát, de már nem érzi úgy, hogy ott lenne a helye. Sőt, a színész azt is elárulta, mivel szeretné tölteni idejét a későbbiekben.

„Több dologból tevődött össze ez a döntés. Már az X-Faktorban való szereplésem előtt bennem volt, hogy kellene az életemben valami változás.
Az egész életem olyan volt, hogy igazából semmi nem tartott sokáig. Mindig váltottam, ha azt éreztem, hogy már nem tudom kiélni magam valamiben. Közel hat évig szerepeltem a Barátok köztben. Amit tudtam, azt belevittem színészileg. Viszont egy ideje már nem éreztem azt a pluszt, hogy tovább tudjam csinálni. Én pedig úgy szerettem volna eljönni, hogy még nem fásultam bele.”

Fekete Szabi karaktere nem hal meg, így Márk még visszatérhet a sorozatba, ha később mégis úgy dönt, hiányzik neki a Barátok közt. De egyelőre egészen más tervei vannak a 26 éves színésznek, amikről a Blikknek is mesélt.

„Nem terveztem túl semmit. Egyelőre a spórolt pénzemből és a zenekarommal való fellépésekből fogok megélni. De tervben van egy kínai zenei ajánlat is. Egy kinti menedzser ugyanis szívesen dolgozna velem.”

Habár nyilván sokan lennének az ő helyében, hiszen nem könnyű a színészi karrier, pláne ha az egyik legnézettebb magyar sorozatról van szó, ő mégsem érzi úgy, hogy felelőtlen döntést hozott volna.

„Nyilván bennem is ott motoszkál, hogy mi lesz, ha nem lesz munkám. De ha az ember már nem találja meg önmagát valamiben, akkor azt nem szabad folytatni, hanem keresni kell valami mást, ami inspirálja. Erőt kell vennie magán az embernek, és változtatni kell. A jobbik eset az, ha a fellépésekből meg tudok élni. De a magyaron kívül két nyelvet, a portugált és az angolt is beszélem, ez is kínál azért lehetőségeket.”

bozsekmark
Bozsek Márk Fekete Szabolcs szerepében (fotó: baratok.hu)

Hozzászólások