Brad Pitt és Angelina Jolie hivatalosan is elváltak

Végre továbbléphetnek a sztárok

2019/04/15

Brad Pitt és Angelina Jolie 2016-ban jelentették be, hogy 2 év házasság után elválnak és azóta nem is mutatkoztak együtt a nyilvánosság előtt.

Brad Pitt és Angelina Jolie kapcsolata több mint 10 éven keresztül tartott és 6 gyereket neveltek együtt. Idén február elején látták őket együtt újra: de a találkozás oka valószínűleg a válás volt. Az amerikai E! News magazin megerősítette a hírt, miszerint a bíróság a héten egy kétoldalú ítéletet adott ki, ami annyit jelent, hogy mostantól a két fél jogilag is egyedülállónak számít. Az expár egyelőre még nem kommentálta a híreket.

A lapnak egy forrás azt nyilatkozta az ítélet után, hogy Angie ezzel örömmel lép be az élete következő szakaszába. Egy másik informátor Brad véleményét is kifejtette: „nem gondolja, hogy ez egy ideális helyzet. Ez egy megállapodás, de nem egy végleges dolog, mert még hosszú út áll előttük. Brad reméli, hogy a legrosszabb már mögöttük van, és hogy vége a harcnak és a fájdalomnak.” A forrás azt is hozzátette, hogy a színész mostantól igyekszik pozitív hatással lenni a gyerekek életére.

forrás

Hozzászólások