Brad Pitt hűtlenségéért fizetne

Feltételhez volt kötve a boldogító igen

2014/09/12

Fény derült az álompár idilli esküvőjének árnyoldalára is, ugyanis kiszivárogtatták Brad Pitt és Angelina Jolie házassági szerződésének részleteit. A színész súlyos árat fizetne hűtlenségéért.

Megtört a jég, Angelina Jolie és Brad Pitt a legnagyobb titokban mondta ki egymásnak augusztus 24-én a boldogító igent a franciaországi Provance-ban található Chateau Miraval birtokukon, egy kis kápolnában. Szóvivőjük csak négy nappal később jelentette be a hírt.

Három hónapja Angelina Jolie még azt nyilatkozta a Good Morning America című műsorban, hogy bár Brad Pitt 2012-ben megkérte a kezét, egyelőre nem tervezik az esküvőt. Ám a színésznő már akkor azt mondta, hogy bensőséges, meghitt szertartást szeretne. Álma meg is valósult. Az esküvőt szűk körben, a család és a legközelebbi barátok körében tartották. Természetesen jelen volt a sztárpár mind a hat gyermeke, akik fontos szerepet kaptak a menyegzőn. Angelina Jolie-t Maddox és Pax vezette az oltárhoz, Shiloh és Knox a gyűrűket tartotta, Zahara és Vivienne pedig virágszirmokat szórt a pár elé.

Nem tartott sokáig a rajongók öröme, ugyanis kiderült, az álomesküvő hátterében nagyon komoly házassági szerződés áll. Brad Pitt hűtlensége esetén a gyerekek Angelina Joliehoz kerülnek, de a vagyon elosztásában is megállapodtak. Válás esetén mind a ketten annyit kapnak, amennyit a házasságba behoztak, vagyis Brad 240 millió, Angelina pedig 185 millió dollárt. A közös vagyon pedig a gyerekeket illeti majd. A színésznő bebiztosította magát, ami nem is csoda, hiszen mikor összejöttek, a színész még Jennifer Aniston párja volt.

Hozzászólások