Brad Pitt nem hisz a boldogságban

Őszintén vallott érzelmeiről

2014/10/13

Azt gondolnánk, Brad Pittnél nincs boldogabb ember a földön: a színész nem csak karrierjében ért el szinte mindent, amiről az ember álmodik, de közben férj és büszke családapa is. Mégis azt állítja: az élete egy hullámvasút, ami a győzelmekről és a vereségekről szól.

Brad Pitt biztosan a leggazdagabb emberek közé tartozik, a színész mégsem a milliárdjait tekinti legnagyobb kincsének. Mióta feleségével, Angelina Jolieval hat gyereket nevelnek, egyre nagyobb hangsúlyt kap életében a család, és bár karrierjének nincs vége, szeretne egy kicsit otthonülős apuka lenni.

A hollywoodi sztár rengeteget dolgozik, hamarosan új szerepben debütál a mozikban, ám elárulta: igyekszik visszavenni a tempót – Angelina és a gyerekek miatt is.

„Ahogy látod a gyermekeidet felcseperedni, úgy értékelődik fel benned a családi élet szentsége és szépsége. Ez a legcsodálatosabb dolog egy ember életében. Nem túlzok, amikor azt mondom: én vagyok a leggazdagabb ember a világon, amióta apa lettem. Angelina fantasztikus. Amikor nekem már csak annyi erőm van, hogy leheveredjek a kanapéra, ő akkor is késő estig szolgálatban van otthon. Ezért, ha ezt érzem, akkor még egy utolsó játékra ráveszem a gyerekeket, és aztán én fektetem le őket. Szülőnek lenni egy élethosszig tartó feladat” – mesélte a színész egy interjúban. – „Igazság szerint már egy ideje lelassítottam és szép lassan más dolgok felé összpontosítom az energiáimat. Hogy őszinte legyek, szeretnék minél több időt tölteni a gyermekeimmel, mielőtt felnőnek és kirepülnek a családi fészekből” – olvasható a Borsban.

Angelina és Brad (fotó: Gettyimages/Europress)
Angelina és Brad (fotó: Gettyimages/Europress)

Hiába azonban a tökéletes családi idill, Brad Pitt mégsem tartja boldog embernek magát.

A boldogságot mindig is túlértékelt dolognak tartottam. Vannak nehezebb időszakok, amiket általában valami csodálatos követ, és az egész élet ezekről a kompromisszumokról és győzelmekről, illetve vereségekről szól” – vallja a színész.

Hozzászólások