Brad Pitt végleg elszánta magát

Romokban a házassága Angelina Jolie-val

2015/10/23

Az amerikai média szerint komoly válságban van Hollywood egyik álompárja, Brad Pitt és Angelina Jolie házassága. A hírek szerint jelenleg a gyerekekkel együtt Kambodzsában vannak, ahol a férj még egy utolsó kísérletet tesz, hogy megmentse házasságát.


Az biztos, hogy a Brad Pitt-Angelina Jolie páros a gyerekekkel együtt Kambodzsában van, ezt fotó bizonyítja, de az amerikai OK! magazin szerint a feleség éppen azért utazott oda, hogy ne kelljen férjével lennie, aki utána is utazott. Ezt más sajtóorgánumok határozottan cáfolják.

A házaspár nem erősítette ugyan meg a híreket, de nem is cáfolta, mint ahogy arra sem reagált, hogy Brad Pitt titkos szeretője a 33 éves Seinna Miller lenne, vagy arra, hogy a színész alkoholproblémákkal, a színésznő pedig étkezési zavarral küzd. Állítólag már időtlen idők óta nem bújtak ágyba együtt.

Csak kívülről tűnik úgy, hogy minden rendben?

A hírek szerint Brad Pitt ultimátumot adott negyven kilóra fogyott feleségének, hogy ha nem fordul orvoshoz, elválik tőle. Angelina Jolie rendezőként utazott Kambodzsába forgatni, hogy távol legyen kicsit a gondoktól, de férje és gyerekei végül utánamentek.

Férje még ad egy utolsó esélyt, hogy megmentse a házasságukat. Azt korábban Jolie is elismerte a Vogue magazinnak adott interjújában, hogy sokat veszekszenek férjével, és a lesifotósok sokszor lefényképezték, amint sírva ül lakásuk teraszán.

Hozzászólások