Bradley Cooper máris apa lesz?

Alig pár hónapja ismeri szerelmét

2015/09/14

Úgy tűnik, Bradley Cooper nem vesztegeti az idejét, hiszen alig néhány hónapja kezdett el randizgatni modell barátnőjével, máris apuka lesz.

Irina Shayk
A gyönyörű modell hamarosan anyuka lesz?

Bár a gyermekáldást még nem erősítették meg, Bradley régóta rebesgette, hogy nagyon szeretne apuka lenni, ráadásul gyönyörű barátnője, Irina Shayk is elárulta egy interjúban, hogy nagyon vágyik az anyaszerepre. Az pedig már csak hab a tornán, hogy fotósok gömbölyödő pocakkal kapták lencsevégre a modellt.

Bár a sármos színész még csak néhány hónapja kezdett el randizgatni a csodálatos Victoria’s Secret angyallal, az látható, hogy fülig szerelmes a barátnőjébe: állítólag alig bír ki egy percet nélküle, így még a forgatási szünetekben is kiszalad hozzá egy-egy lopott csókra és ölelésre.

Úgy tűnik, Shayk kisasszony nagyon ért a férfiak nyelvén, hiszen csupa jóképű macsót tudhat az exei között is. Ő volt az, aki több, mint öt évig randizgatott Christiano Ronaldóval, majd a focistával való szakítás után a híres színész Dwayne „The Rock” Johnsonnal kavart. Most ismét egy színész akadta a horgára, a Másnaposok szépfiúja, Bradley Cooper.

Hogy a pár valóban a közös babát várja-e, nem tudni, de néhány napja lesifotósok lekapták őket, ahogy egy romantikus vacsoráról távoztak egy menő étteremből. Irina passzos fehér ruhája alatt gyanúsan gömbölyödött a pocakja – pedig ha valaki, hát egy Victoria’s Secret modell biztosan nem szedhet fel felesleges kilókat!

Hozzászólások