Breaking! – Balesetet szenvedett Hódi Pamela

Szerencsére Nati és anyukája is jól vannak

2015/01/23

Természetesen Pamela elsőként Krisztiánt hívta fel a történtekkel kapcsolatban, aki ezúton is szeretné megköszönni a rendőrségnek és az embereknek a segítséget, valamint a tájékoztatást, ugyanis külföldi tartózkodása ellenére is azonnal értesült az eseményekről.

„Nagyon örülök, hogy Pamela ilyen ügyesen megoldotta a kialakult helyzetet, és hogy kiváló lélekjelenlétről tett tanúbizonyságot. Higgadt volt, de természetesen én is nyugtattam őt. Próbáltam a távolság ellenére is mellette lenni. Külön köszönöm a vétkes fél korrekt szolgálatait, valamint a rendkívül szakszerű, gyors és hatékony rendőri intézkedést. Azoknak az idegeneknek is köszönöm, akik perceken belül tájékoztattak engem a Facebookon keresztül, és az intézkedés végig Pamela mellett voltak, nem hagyták magára a családomat– mesélte Berki Krisztián megkeresésünkre.

Berki + Pamela

„Fogorvostól hazafelé tartottunk Natival az Árpád-hídon, amikor egy kisautó előttem megcsúszott az úton, és keresztbe állt. Ekkor már láttam, hogy az ütközést nem lehet elkerülni, próbáltam fékezni és felkészülni a koccanásra. Az autó bal ajtajába ütköztem, ami behorpadt, az én kocsimnak pedig a jobb első része sérült. Az első gondolatom rögtön Natkó volt, kitettem a vészvillogót, hogy ne jöjjön más belénk. Kiszálltam az autóból és azonnal a kislányomhoz siettem. Szerencsére a pillanatnyi ijedtségen kívül nem esett baja. Már félálomban volt, de az ütközésre felriadt, szegénykémnek még a cumi is kiesett a szájából, de mire a rendőri intézkedés befejeződött, már újra elaludt” – árulta el Pamela, aki még soha nem került hasonló helyzetbe. Főleg úgy, hogy előre látta az ütközés elkerülhetetlenségét. Saját bevallása szerint mindig jók voltak a reflexei és gyorsan képes volt reagálni az adott helyzetekben. Ő is köszöni a gyors és hatékony segítséget, valamint a szemtanúk támogatását.

Hozzászólások