Breaking: busszal ütközött Berki Krisztián és szerelme Katona Renáta Mazsi!

Berki Krisztián és párja közúti balesetet szenvedtek

2018/03/17

Berki Krisztián és szerelme Katona Renáta balesetet szenvedett: egy busszal ütközött személygépkocsijuk. Az üggyel kapcsolatban megkerestük Berki Krisztiánt.

Olvasóriporterünktől kaptuk az információt, miszerint 14 óra körül a Nánási úton Berki Krisztián és párja Katona Renáta Mazsi autóbalesetet szenvedett. Az üggyel kapcsolatban megkerestük Berki Krisztiánt, aki így nyilatkozott a történtekről: 

“Párkányban voltunk reggelizni, majd hazafelé tartottunk a szokásos útvonalon. Megelőztünk egy helyi buszt, majd a 40-es táblánál lassítva, miközben néztük a körülöttünk zajló építkezéseket csak azt vettük észre, hogy a BKK helyi járata belénk csapódott. Szerencsére személyi sérülés nem történt. Megvártuk a helyszínelőket és a trélert majd autót cseréltünk és továbbindultunk. Örülök, hogy a kislányom már nem volt velünk, illetve annak is, hogy Mazsi nem ijedt meg. Az autókért én sosem aggódom, hiszen azok pótolhatók. Haladunk tovább, kiélvezzük még azt az időt, ami maradt a hosszú hétvégéből. Ezúton is szeretném megköszönni a BKK-nak és a rendőrségnek a gyors és szakszerű intézkedést. Ez nagyon megnyugtató.” 

Kíváncsiak voltunk arra is, hogy mi volt az oka annak, hogy szükséges volt a rendőri intézkedés. 

“Volt már olyan közúti balesetem, ahol nem hívtam rendőrt, viszont később vita alakult ki a felelős személyét illetően. Így ennek elkerülése végett most kértem a rendőri intézkedést. Akkor megfogadtam, hogy akármi is történik, mindig igénybe fogom venni a rendőri intézkedést. Erre buzdítanék mindenkit még akkor is ha magával a miniszterelnökkel ütközik!  – zárta le Berki Krisztián a történteket. 

Úgy tudjuk, hogy Berki Krisztián valamelyik nagy értékű autójával volt, így az anyagi kár mértéke nagyon jelentős.

Hozzászólások