Breaking! – Mégsem válik Ben és Jen?

A színésznő visszavonulót fújt

2015/08/20

Ha valakiknek igazán sikerül összekuszálni a szálakat, akkor az nem más, mint Ben Affleck és Jennifer Garner. Hetek óta a válásukról cikkeznek, a férj állítólagos csalfaságáról, erre most kiderül, hogy kacsa az egész?

Még, ha valós is volt a hír, hogy elválnak a jóképű színész, Ben Affleck és felesége útjai, most úgy tűnik, mégsem adják be a válókeresetet. Viszont legalább sikerült jó nagy felhajtást csinálni maguk körül, és még egy kisebb népszerűséghez juttatni a bébiszitterüket, akivel egyébként állítólag csalta feleségét a színész.

affleck_garner

Néhány héttel ezelőtt, éppen a tizedik házassági évfordulójuk után pár nappal a házaspár bejelentette, hogy három közös gyermekük és az elmúlt tíz év ellenére nem folytatják tovább. A háttérben sokak szerint az állt, hogy Jennifer képtelen volt elviselni férje játékszenvedélyét, de nem elhanyagolható a tény, hogy bennfentesek tudni vélték, a színész összeszűrte a levet a bébiszitterrel. A páros valóban kiadott egy közleményt arról, hogy békében akarnak tovább állni, három gyermeküket pedig közösen szeretnék felnevelni.

A külön töltött hetek alatt azonban úgy tűnik, hogy a pletykák és nagy nyomás ellenére Affleck magába szállt kicsikét, és eltökélte, hogy bármi áron visszaszerzi a családját. A napokban lencsevégre kapták őket, ahogy együtt sétálgat a család, és mindkét fél ujján ott figyelt a jegygyűrű. Egy közeli ismerős arról mesélt az OK! magazinnak, hogy Ben mennyire nem szeretné elveszíteni családját, és bármit hajlandó megtenni azért, hogy Jen megbocsájtson neki. Bár a feleség egyelőre nem igazán tud hinni férjének, úgy tűnik, mégis nyitva hagyott egy ajtót, esélyt adva a békülésre. “Jen nem hisz a pletykáknak, hogy a férje annyira ostoba lett volna, hogy összeszűri a levet a bébiszitterrel” – kezdi az ismerős. “Állítólag azt mondta Bennek, hogy amíg külön voltak, azt csinálhatott, amit akart, nem akar tudni róla. De elég meggyőző volt számára, hogy a dada helyett inkább a családját választotta.”

ok magazin

Jennifer persze tudja, hogy nem változhat meg minden egy csapásra, de amolyan “hiszem, ha látom” elv alapján adott egy utolsó esélyt a férjének, aki már így is rengeteg hálával tartozik feleségének.

Hát, ha ennyi megpróbáltatás után valóban képesek lesznek kibékülni és szemet hunyni a történtek felett, akkor tényleg csak azt kívánjuk nekik, hogy sikerüljön tiszta lappal indulniuk.

Ben Affleck és Jennifer Garner válása felkavarta az állóvizet, hát még a tényként kezelt ok, mely szerint a férj a fiatal bébiszitterükkel csalta meg a feleségét. Állítólag már látták együtt az újdonsült párost nyilvánosan csókolózni. Nézd meg, ki ez a nő!

benaffleck

Hozzászólások