Breaking – Megszületett Bárdosi Sándor gyermeke

Íme az első kép az olimpikon kisfiáról

2015/01/14

Ma hajnalban, 00:03-kor látta meg a napvilágot Bárdosi Sándor Alex, az olimpikon kisfia. Szerencsére a törékeny anyuka és a baba is jól vannak.

Bárdosi Sándor olimpikon birkózónk kisfia nálunk született! BÁRDOSI SÁNDOR ALEX (3.350 gramm, 54 cm) édesapjának erős és masszív alkatát örökölte, ezért Ildikó törékenységéhez képest nagynak bizonyult. Hosszú ideig tartó hősies küzdelem után végül császármetszéssel jött a világra. Az anya és a baba is jól vannak. – derült ki a Róbert Károly Magánkórház soraiból. Dr. Dékány Ágnes, a szülést levezető orvos elárulta, a büszke apuka végig a vajúdó anyuka mellett volt.

Július közepén számoltunk be az örömhírről, ugyanis ekkor derült ki a nagyvilág számára, hogy Bárdosi Sándor és Ildikó gyermeket várnak. Ekkor a kismama már 12 hetes terhes volt, de érthető módon nem szerették volna túl hamar nyilvánosságra hozni.

Bárdosi Sándor és Ildikó (fotó: Pozsonyi Zita)

Az olimpiai ezüstérmes birkózó felesége már 12 hete állapotos volt, amikor barátnője rávette, hogy csináljon egy terhességi tesztet, Ildikó megkeményedett alhasára hivatkozva. Először nem is mert hinni a szemének, ezért mielőtt férjéhez rohant volna az örömteli hírrel, inkább biztosra akart menni. Azonnal a magánrendelőbe sietett, ahol bebizonyosodott, hogy a teszt valós eredményt mutatott. Ezután már nem volt más hátra, mint hogy férjével közösen osztozzanak a boldogságban. Mivel Bárdosi éppen órát tartott, Ildikónak volt ideje kigondolni, hogyan is közölje gyermekük érkezését a leendő apukával. Egy kiscipő volt a hírvivő, amit megpillantva rögtön elsírták magukat.

Sok boldogságot és egészséget kívánunk a családnak!
bardosiildiko
Bárdosi Ildikó és Sándor Alex (fotó: Róbert Károly Magánkórház Facebook oldala)

Hozzászólások