Breaking – Megszületett Gombos Edina kisfia!

Nem tudta titokban tartani gyermeke érkezését

2015/03/30

Hivatalosan meg nem erősített információk szerint a TV2 műsorvezetője, Gombos Edina életet adott gyermekének! A csinos szőke kismama próbálta titokban tartani kisfia érkezését, de a szülészetről kiszivárgott információk alapján világra hozta Miri kistestvérét!

A Blikk információit több meg nem nevezett informátor is egybehangzóan elismerte, vagyis hogy a csinos műsorvezető életet adott egy kisfiúnak, akinek érkezésére már nagyon vártak. Bár Gombos Edina és családja egyelőre nem nyilatkoztak, a bulvármagazin biztos a dolgában!

A 36 éves anyukának van mit kipihennie, hiszen terhessége nem volt egészen komplikációktól mentes. Iszonyú fájdalmak között kellett szembesülnie a ténnyel, hogy veseköve van, ezért egy csövet kellett behelyezni neki, hogy ne veszélyeztesse a magzat életét. Sokáig próbált dolgozni a műsorvezetőnő, azután úgy döntött, hogy sokkal fontosabb a saját- és a baba egészsége, így egy időre elbúcsúzott a nézőktől, és az utolsó hónapokat már otthon töltötte. Tartogatott azonban meglepetést így is a rajongóinak, amikor Demi Moore példáját követve meztelenül állt modellt az egyik hazai magazin címlapján.

gombosedina2
Négytagúra bővült a család

Férje, Alfredo már évek óta vágyott egy második gyermekre, de Edina nagyon megszenvedte az első terhességét, így nem akarta elsietni a dolgot. Végül nála is beérett az érzés, és úgy döntöttek, hogy megörvendeztetik a gyönyörű Mirit egy kistestvérrel. Edina a kamerák előtt tudta meg, hogy kisfia fog születni, könnyekig meghatódva fogadta a híreket. „Azt mondják, hogy különleges a kapcsolat az anyák és a fiuk között, nagyon kíváncsi vagyok már erre az érzésre” – mondta akkor Edina.

Nem volt izgalmaktól mentes az utolsó időszak sem, hiszen férjének váratlanul Kubába kellett utaznia, betegeskedő nagymamájához, de szerencsére kisfia megvárta a világra jövetellel, hogy a család együtt örülhessen a csodás pillanatnak.

Az rcnews.hu szerkesztőségének nevében egyöntetűen sok boldogságot kívánunk az újdonsült kismamának!

Hozzászólások