Breaking news – Jude Law ötödjére is apa lesz!

Egyik exe a szerencsés...

2014/10/17

A sármos angol színész nem tétlenkedik, ha gyerek nemzésről van szó, hiszen ahol tudja, tovább adja örökítő anyagát. Így tette most is, amelynek eredménye hamarosan egy kisbaba.

Jude Law bebizonyította, hogy nem kell féltenünk őt, ha utódnemzésről esik szó. A negyvenegy éves sztár és a huszonhárom éves éneke és dalszövegíró Catherine Harding kapcsolata igencsak rövid életűnek bizonyult. A pár januárban ismerkedett meg, a fiatal zenész ott volt a színésszel a hathetes csehországi forgatása alatt is.

 

The Cinema Society And Links Of London With Moet And Chandon Host A Screening Of Fox Searchlight Pictures' "Dom Hemingway" - After Party

Harding nagyon örül a babavárásnak, és már alig várja a kis jövevényt és még az sem zavarja, hogy már nincs együtt a színésszel. Nyilván a boldogságának semmi köze ahhoz, hogy Jude  – az ismerősei szerint – anyagilag támogatni fogja exkedvesét.

A világsztár szerelmi élete igen sűrű az utóbbi években: az új és volt barátnőinek se szeri, se száma, és nem egyszer került már szóba Jude hűtlensége.

Öt gyermeke van három édesanyától, és ki tudja, mit hoz még a jövő.

Hozzászólások