Breaking news – Katalin hercegné babát vár

Baby boom a királyi családban

2014/09/08

Igaz a hír, miszerint Katalin hercegné második gyermekét várja. Korábban már mentek a találgatások, most azonban kiderült, nem alaptalanul.

A Twitteren került a nyilvánosság elé az örömhír, miszerint a királyi család jelenlegi örömforrása nem más, mint György herceg hamarosan érkező kistestvére. Egyelőre még nem lehet tudni, hogy kislány vagy kisfiú lesz a baba, de az biztos, hogy mindenki izgatottan várja az érkezését.

katemiddletonEzt írtuk korábban:

A hercegnő egyik legrégebbi barátnője, Jessica Hay a „New Day” nevű lapnak kotyogta ki a fantasztikus hírt, amely szerint Cambridge hercegnője egy újabb babát hord a szíve alatt. A hercegi pár azonban csak hetek múlva szeretné bejelenteni az örömhírt. Jessica információi megbízhatóak szoktak lenni, leginkább mivel György herceg fogantatását is ő pletykálta el a lapoknak, ezzel megelőzve Vilmost és Katalin hercegnét.

„Kate legközelebbi barátai arról beszélnek folyamatosan, hogy terhes. Több különböző baráttól is hallottam, és mindenki azt mondja, hogy heteken belül hivatalosan is bejelentik” – nyilatkozta Jessicca Hay.

Hozzászólások