Breaking! Vége – Vujity Tvrtko a Naplóval együtt távozott

Vajon ki kerül a helyére a Mokkában?

2014/12/02

Vége Vujity Tvrtko pályafutásának – legalábbis ami a TV2-t illet: bár úgy tűnt, a népszerű riporter a Napló megszűnése után a Mokka műsorvezetőjeként marad a csatornánál, most kiderült, december 2-ával felbontották a szerződését.

17 év közös munkának vetettek véget, amikor aláírták Vujity Tvrtko felmondását. A tévés és a csatorna közös megegyezéssel döntött a távozás mellett.

„A csatorna első szerződtetett riportereként 17 évet és két hónapot dolgoztam a TV2-ben. Ezalatt a maratoni idő alatt elképesztően sok élménnyel és tapasztalattal gazdagodtam. Köszönöm minden munkatársamnak, a csatorna korábbi és jelenlegi vezetőinek azt a támogatást, amit eddig kaptam tőlük. Hálával tartozom a Napló hűséges nézőinek a szeretetért, köszönöm mindenkinek, aki segítette munkámat” – nyilatkozta Vujity Tvrtko.

Tvrto a csatorna alapítása óta a TV2-nél dolgozott (Fotó: TV2)
Tvrto a csatorna alapítása óta a TV2-nél dolgozott (Fotó: TV2)

A Naplót a TV2 már az ősz elején halálra ítélte, amikor az évek óta rendületlenül 7 órakor kezdődő riportmagazint a vasárnapi holtsávba száműzte. Bár úgy tűnt, a csatorna egyik arca, Vujity Tvrtko a riportmagazin megszűnése után marad a Mokka műsorvezetője, most már biztos, hogy innen is távozni fog. Hogy ki köszönti reggel a nézőket Tvrtko helyett, egyelőre nem tudni.

Hozzászólások