Britney ultraszexi, magamutogató modell lett!

Saját bugyikollekciójában tetszeleg a sztár

2015/02/17

Britney Spears dögösebb, mint valaha. Azt, hogy hogyan csinálja nem tudjuk, ellenben ami biztos, hogy volt olyan merész és a saját fehérnemű kollekcióját saját testével reklámozta.

A kétgyermekes Britney mondhatjuk, hogy jobb formában van, mint bármikor eddig a pályafutása során – bár azért nagyon jól tudjuk, mennyit ér a retus -, ennek ellenére valóban jól néz ki.

Talán pont ezért is döntött úgy, hogy az általa tervezett fehérnemű kollekciót nem más modellel, hanem magával fogja értékesíteni. Természetesen Spears nem olyan vékony, mint a kifutómodellek, de miért is kellene csontsovány nőknek reklámozniuk egy szexi fehérneműt?

Azon túl, hogy bevállalta a szexi fotózást, a Twitteren szinte minden nap kiposztol egy képet, hogy így biztassa a rajongókat a vásárlásra: „Új szezon, új darabok. Itt van a teljes tavaszi/nyári kollekcióm.” – írta az oldalán.

Íme a fotók, ti hogy gondoljátok, Britney akár fehérnemű-modell is lehetne?

britney-spears-fehernemu-kollekcio-szexi-cosmopolitan(5) britney-spears-fehernemu-kollekcio-szexi-cosmopolitan britney-spears-fehernemu-kollekcio-szexi-cosmopolitan(3) britney-spears-fehernemu-kollekcio-szexi-cosmopolitan(2)

Hozzászólások