Brutális sérülést úszott meg a Real Madrid-sztárja

Csak centiken múlt a bokatörés

2015/02/24

Óriási mázlija van, hogy megúszta a súlyos sérülést Gareth Bale, a Real Madrid sztárja. A hétvégi ellenfél egyik játékosa annyira ütemtelenül és ész nélkül csúszott be, hogy így is felöklelte a walesi támadót, aki pörgött egyet a becsapódástól, és percekig nem is tudott felállni.

Vasárnap, a spanyol labdarúgó-bajnokság 24. fordulójában a listavezető Real Madrid 2-0-ra diadalmaskodott kiesés ellen küzdő Elche otthonában, a gólokat Karim Benzema és Cristiano Ronaldo szerezte. A meccs legszörnyűbb pillanata azonban az 52. percben jött el.

Aaron Niguez, a hazaiak spanyol középpályása fizikálisan akarta pótolni óriási technikai lemaradását Gareth Bale-le szemben, akit szegényt éppen eleget ekéznek mostanában, hogy túlságosan udvarias és tisztelettudó stílusa miatt nem teljesít úgy, ahogy pedig képességei alapján tudna. A vasárnapi esetnek ez lett a vége:

A walesi támadó szerencsére sérülés nélkül megúszta a horrorisztikus, ész nélküli belépőt, de rossz belegondolni, mi lett volna, ha egy kicsivel előbb rakja le a lábát. A legnagyobb hibát azonban a bíró követte el azzal, hogy csak sárga lapot adott a vétkesnek, pedig a tette simán pirosat ért volna.

Egyébként nagyon fontos forduló volt ez a bajnoki címért hajtó fővárosiaknak, mert egy nappal korábban a nagy rivális Barcelona a Camp Nouban kapott ki a Málagától, így a különbség négy pontra nőtt a két csapat között a tabellán.

Hozzászólások