Brutális összecsapásra számíthatnak holnap a foci rajongók

Érdekfeszítő meccsre számíthatunk a holnapi nap folyamán

2018/02/13

Végre elkezdődött ma este a Bajnokok Ligája egyenes kieséses szakasza. A holnapi meccs igencsak brutálisnak ígérkezik, készülhetnek a rajongók! 

Rögtön kezdésként ma este -most zajlik- a Juventus otthonába látogatott a Tottenham Hotspur. Az angolok némi meglepetésre csoportgyőztesként léptek tovább a Real Madrid, a Dortmund és az APOEL előtt, de a bajnokság rengeteg energiáját felemészti Mauricio Pochettino csapatának, hiszen a Chelsea, a Liverpool és a Manchester United is egy-egy pontra van egymástól az élmezőnyben.

A Juventusnak ennél könnyebb a helyzete, a Zebráknak “csak” a Napolival kell torzsalkodniuk az olasz bajnoki címért, de Massimiliano Allegri csapata jelenleg egy pontra van a listavezetőtől. Olaszországban ráadásul az a szóbeszéd járja, hogy éppen a Allegrit szemelték ki a Spurs új edzőjének.

Szerdán jön a nagyágyú: a Real Madrid látja majd vendégül a Paris Saint-Germaint. A két csapat legutóbb a 2015/16-os idény csoportkörében találkozott egymással: Párizsban gól nélküli döntetlent játszottak egymással, míg a Santiago Bernabeuban a hazaiak örülhettek Nacho 35. percben szerzett gólját követően.

a_000_dv2172064_gettyimageshungary_eza-800x533

A párharc több szempontból is érdekes, egyrészt két bombaerős csapat méri össze tudását, másrészt

Zinedine Zidane maga is bevallotta, hogy a párharc elveszítése az állásába kerülhet.

A Real Madrid idén csak szenved a spanyol bajnokságban, nem hogy az első hely tűnik messzinek 16 pont differenciával, de még a második helyen álló Atlético Madrid is tíz ponttal előzi a csapatot. Egyedül a harmadik helyen álló Valencia lehet reális célpont a Galaktikusoknak.

Elbuktunk már egy sorozatban, egy másikban nagyon messze vagyunk (a sikertől), így csak a Bajnokok Ligája maradt nekünk.

– mondta Zidane.

forrás

Hozzászólások