Brutális videóval sokkol Győzike

Ezzel tért vissza a showman

2015/08/26

Lássuk be, Győzike személye külön fogalom a hazai celebvilágban, véleményünk szerint már nem is fedi le ez a szó a salgótarjáni showman tevékenységét. Legújabb dala nemrég látott napvilágot, őszinték leszünk, erre sem találunk szavakat. Pedig higgyék el, nagyon kerestünk.

Mégis úgy éreztük, hogy muszáj megosztanunk élményünket a nagyközönséggel, egy ilyen dal nem veszhet a feledés homályába! A TV2 Ezek megőrültek! című őszi produkciójában is szerepet kapó Győzike, kiváló üzleti érzékkel dobta piacra legújabb nótáját. A szöveg egy spanyol-magyar kooperáció, némi angollal keverve, tehát igazán internacionális zenét sikerült alkotni. A dal eredeti alapját is ismerjük, bár egyelőre nem tudtunk rájönni, hogy melyik nótát koppintja, ebben olvasóink segítségét kérjük. Az biztos, hogy valahol a La Bouche és a Las Ketchup idején érdemes keresgélni, stílusában minden esetre ezekre hajaz. Várjuk az olvasói véleményeket.

A Győzike – Onix Lan duó Toca toca című wannabe slágere nem egy helyesírási hiba áldozata lett, hiszen nem az álltájéki testrészről szól. Szerény nyelvismeretünk eredményeképpen megfejtettük, hogy több mint valószínű, inkább a hangulatot próbálja meg visszaadni a szavak egymásutánisága, és nem mondanivalót kell benne keresni. Szeresd a zenét, élvezd az életet, megérint a hangulat. Nagyjából.

Aki kedvet kapott a latinos ritmushoz, az természetesen élőben, méghozzá Győzike előadásában magáévá teheti az élményt, hiszen ügyes marketingesként a megrendelhető műsort is azonnal az arcunkba tolja a showman.

UPDATE

Megtaláltuk a dal eredetijét, amely a Fly Project hasonló című slágere. A Toca toca több mint 13 milliós nézettséget ért el a zenemegosztón, segítsünk, hogy Győzike is megközelíthesse ezt a hihetetlen számot! Győzzön a jobbik, neked melyik változat tetszik?

Hozzászólások