Brutálisan megverték a VV játékosát

Sérülései miatt kórházba szállították a valóságshow-hőst

2015/06/27

Nem mindenkinek kezdődik jól a nyara, van, aki egyszerűen csak az időjárás viszontagságaitól szenved, másoknak ennél komolyabb problémájuk is akad. Például összetűzésbe keveredik egy szórakozóhelyen, ahol jól helybenhagyják. Mint VV Ádámot legutóbb.

Az ex-villalakóra mostanában úgy tűnik, hogy rájár a rúd. Legutóbb arról értesülhettünk, hogy ittasan randalírozott egy vonaton, ahol még egy konkurens focicsapat szurkolójával is összezördült, bár ők végül szerencsére megbékéltek. Most viszont nem volt ekkora mázlija, VV Ádám a verekedésben olyan szerencsétlenül esett, hogy eltört a karja, két csontja pedig elmozdult, így az orvosok az azonnali műtét mellett döntöttek.

vv ádám4

“Igazából még most sem tudom, mi történt pontosan, miért kötöttek belém azok az alakok” – mondta VV Ádám, aki nem szívesen beszélt a történtekről, hiszen érthetően nem csupán fizikailag, hanem lelkileg is megviselte az az éjszaka. “Tény, hogy jól éreztük magunkat, ittunk is, de nem voltam részeg. Már korábban is észrevettem, hogy ez a három férfi kiszúrt engem. Talán a ValóVilágból ismertek meg, de nem tudom biztosan, mert ez sem derült ki számomra. Én éppen táncoltam, amikor egyszer csak ott álltak mellettem, és az egyikük meglökött. Kérdeztem, hogy miért lökdös, mit akar, de csak annyit mondott, hogy nem tetszik neki a pofám. A következő pillanatban már ütött is. Annyira váratlanul ért, s olyan gyorsan történt minden, hogy védekezni sem tudtam. A földre kerültem, majd még jó párszor belém rúgtak” – mesélte VV Ádám a Blikknek.

Az esemény körülményeiről többet nem tudni, a másik fél személye ismeretlen, így csak arra lehet hagyatkozni, amit a reality szereplője elmond. Az viszont tény, hogy zűrös magánélete miatt nem tartanak tovább igényt a munkájára, főnöke megelégelte kicsapongásait, mert megbízhatatlannak tartja, ezért elbocsájtotta a wellness szállóból, ahol eddig dolgozott.

VV Ádám most otthon pihen, már a műtétet is a gyulai kórházban végezték el rajta. Reméljük, ez a néhány atrocitás felhívja a figyelmét a józan élet fontosságára, és sikerül egyenesbe jönnie, amire egyébként ő maga is vágyik.

Hozzászólások