Brutálisan őszinte tortafeliratok

A következő torták után tuti savanyú szájízzel távoznál te is

2016/11/02

Egy finom tortának vagy süteménynek bárki, bármikor örül. Viszont mi van akkor ha az üzenet, ami rajta áll túl őszinte és esetleg sértő?

Ha valakinek torták veszünk vagy sütünk, általában szeretetből tesszük. Tudnivaló az is, hogy a hozzánk közel állóknak fontos az őszinte vélemény, az igazság közlése. Előfordulhat azonban, hogy a kedves barátaink, rokonaink nem látják a vicc határait. 

Egy ínycsiklandozó torta alapban remek ajándék, hát még ha egy szívhez szóló felirat is tartozik hozzá akkor maga a mennyország. Ám ezek a kis rövid mondatok nem állhatnak mindig csupán annyiból, hogy “szeretlek” vagy “boldog születésnapot”. Ha ötletes és humoros szövegekkel áldják meg a tortákat, az szuper de előfordulhat olyan is, hogy a felirat megálmodóját annyira elkapja a hév, hogy vicces helyett sértőre sikeredik az ajándék. 

Olyan tortákra bukkantunk az interneten, melyeken jókat derültünk. Sajnos azt nem tudtuk meg, hogy melyik remekmű kitől kinek szól, de mindenesetre a berúgott menyasszonytól a senki sem szeret-ig minden van. A kedvencünk az, amelyiken azt írja, hogy minden egyes szelet torta 20 guggolást ér. Zseniális! Szerintetek poénosak a torták vagy inkább sértőek az ünnepeltekre nézve? 

Hozzászólások