Sajtfesztivál-borral, sörrel, kolbásszal

Ez a tökéletes tavaszi program

2017/03/09

Idén immár ötödik alkalommal kerül megrendezésre a budai Sajtfesztivál az Allee melleti sétányon. Gyerekeknek és szülőknek egyaránt jó program! 

2017-ben már ötödik alkalommal kerül megrendezésre a Sajtfesztivál, mely március 10-12 között várja a sajtcsodák szerelmeseit Budán, az Allee melletti sétányon. A Sajtfesztiválon felvonultatjuk a legjobb hazai és nemzetközi kézműves sajtokat a legfinomabb borokkal, pálinkákkal, kézműves sörökkel megfűszerezve és minden olyan minőségi, hazai termékkel összhangban, mely a sajtkultúrával szorosan összefügg.

A rendezvény több egy klasszikus fesztiválnál, hiszen itt nem csak megkóstolhatóak lesznek a különleges ínyencségek, hanem megtanulható lesz azok elkészítése is. Interaktívak kívánunk lenni a szó legnemesebb értelmében, hiszen a látogatókat bevonjuk a sajtkészítés rejtelmeibe, egészen a tejköpüléstől a több éves érlelési folyamatokig. A legnevesebb sajtmesterek pedig a helyszínen demonstrálják az érdeklődőknek a sajtkészítés folyamatát.

Mindemellett a fesztiválozók is tevékenyen alakíthatják az események alakulását, hiszen idén rendhagyó módon a közönség választhatja meg az „Év Sajtját”. Finom sajtok, sonkák, kolbászok,borok, sörök, pálinkák,gyermekprogramok, vidám ingyenes hétvége az egész családnak!

A hivatalos Facebook eseményt itt találod meg! 

Hozzászólások