Budai Sörfesztivál

Élvezd ki a nyár utolsó hétvégéjét!

2017/08/03

Búcsúztassuk méltóan az idei nyarat a Budai Sörfesztivál keretein belül, melyet szeptember 1.-3. között rendeznek meg a Bikás Parkban! 

Attól, mert elérkezik a szeptember még nem kell lemondanunk az egyik kedvenc nyári nedűnkről, a sörről. Ha te is szereted a folyékony kenyeret vagy csak jól éreznéd magad az utolsó nyári hétvégén, ami már nem is annyira nyári, látogass el a Budai Sörfesztiválra! 

Budán, a Bikás parkban kerül megrendezésre a nyár utolsó nagy sörünnepe. Több, mint 200 fajta hazai és nemzetközi sör. Kézműves sörudvar, nagyüzemi sörutca, egzotikus sörök kertje és még megannyi érdekesség kerül terítékre. Nálunk nincs felesleges fesztiválkártya,sem belépő,sem kötelezően megvásárolandó korsó. Barátságos árakkal, street fooddal, egy hatalmas vidámparkkal, utcazenével és sváb élőzenével készülünk egész hétvégén. A helyszínt nagyon könnyű megközelíteni,ugyanis a 4-es metró közvetlenül a rendezvény szívébe érkezik. Több száz sörpaddal, kényelmes gumiszékekkel és raklap bútorokkal rakjuk körbe a standokat,hogy mindenki kényelmesen elférjen! Ha szeptember eleje, akkor Nagy Budai Sörfesztivál! Ott találkozunk!

A hivatalos Facebook eseményt itt találod! 

Hozzászólások