Budapest a legjobb a New York Times szerint

Ismét a legjobbak között vagyunk!

2016/11/18

A Budapesten élők többsége imádja a várost, ahol lakik és mindig is tudtuk, hogy elég menő hely de most a New York Times toplistájába is bekerült! 

A magyar főváros a 11. legfontosabb desztináció huszonéveseknek a New York Times utazási kalauza szerint: a fürdőket és a kávéházakat imádják Budapest attrakciói közül.   

Az amerikai sajtó egyik legmarkánsabb szereplője, a New York Times 2016. november 13-án megjelent vasárnapi utazási melléklete a magyar fővárost az előkelő 11. helyen ajánlja azok között a helyszínek között, amelyeket a huszonéveseknek okvetlenül fel kell keresniük. A több mint 200 éves múltú lap több mint 1,5 millió olvasó véleményére gyakorol hatást.

Ezért is különösen figyelemre méltó, hogy a tekintélyes amerikai lap ,,20 hely, ahová el kell menni huszonévesen – okosabban élni” című  cikkében a fürdőket és kávéházi kultúrát emeli ki a magyar főváros attrakciói közül.

Az írás egyúttal megerősíti, hogy a fiatal amerikai generáció megszólításához nem elegendő a romkocsmák világának bemutatása. A mai amerikai huszonévesek ugyanis egyre tudatosabban választanak úticélt. Az úti élmények szerzése mellett az is fontos számukra, hogy a felkeresett desztinációról minél többet megtudjanak, kultúráját és a történelmét is jobban megismerjék. A lap több technológiai változtatást is végrehajtott ebben az évben. A több mint 200 éves múltra visszatekintő nyomtatott megjelenését megtartva összefogott a Google-lal, ezzel új virtuális tartalmakat tett elérhetővé olvasói számára. Ugyanennek a megújulási folyamatnak a része az is, hogy fúzióra lépett a legtekintélyesebb amerikai bloggereket tömörítő szervezettel, a Hello Societyvel.

Forrás: nosalty.hu

 
Hozzászólások