Budapest Töklámpás Fesztivál 2016

Hozz tököt, ne legyél töketlen!

2016/10/20

Töklámpás fesztivált szerveznek a Hősök terére! Az esemény teljesen ingyenes, valamint karitatív is egyben. Gyere és nézd meg a hónap legtökösebb programját!

A töklámpás fesztiválon semmit sem lehet pénzért vásárolni, semmiért nem lehet pénzt kérni! Aki árulni szeretne valamit, azt megkérjük, hogy ne jöjjön… de tényleg!

Október 29-én, 19:00 órakor találkozó a Hősök terén. A résztvevők magukkal hozzák otthon faragott Halloween töklámpáikat. 21:00 órakor mindenki fogja a lámpáját és csendben-rendben hazamegy. Ez nem csak egy Töklámpás fesztivál! Megkérünk minden résztvevőt, hogy hozzon magával 1-3 konzervet vagy bármilyen tartós élelmiszert. Az összegyűlt ennivalót a Gyermekétkeztetési Alapítvány fogja eljuttatni rászoruló gyerekek részére.

via Facebook

FONTOS INFORMÁCIÓK:

  • Ez egy ingyenes esemény, mivel teljesen nonprofit, értelemszerűen nincs pénz terelőkordonra vagy állványra. A téren elszórva bárhova le tudjátok rakni a tököket így elkerülhetjük a szobor körüli csoportosulást.
  • Lehet türelmesen kell várni, hogy egy-egy szépen faragott tököt megnézhessünk.
  • Megkérünk Benneteket, hogy a szoborra ne engedjétek felmászni gyerekeiteket! Vigyázzatok egymásra!

Külön megköszönjük, hogy az esemény végén nem hagytok a téren semmit, csak a konzerveket amit mi eljuttatunk a Gyermekétkeztetési Alapítványnak!

A Facebook esemény ITT érhető el

Hozzászólások