Budapesten koncertezik Anastacia!

Hét év után ismét hazánkba látogat a népszerű énekesnő

2016/03/11

Június 22-én a Budapest Sportarénában ad koncertet a fantasztikus hangú poplegenda, Anastacia, aki hét év után tér vissza népes hazai rajongótáborához. Ezúttal a tavaly megjelent, eddigi nagylemezeinek legnagyobb sikereit válogató “Ultimate Collection” dalaival érkezik Budapestre, ahol a Magyar Virtuózok kíséretében lép a nagyközönség elé.

Több mint harmincmillió eladott hanghordozó, hat nagy- és huszonkilenc kislemez, több tucat duett, harminckét klip, és megszámlálhatatlan elismerés világszerte – ő korunk egyik meghatározó dívája. Anastacia egyedi és sokszínű hangjával vált világszerte híressé: “Olyan hangok, mint az övé, csak egyszer jönnek egy évszázadban!” – írták róla. A mára már poplegendává vált énekesnő fényes pályafutását 2015 novemberében egy vadonatúj válogatáslemezzel, az “Ultimate Collection” megjelentetésével ünnepelte. Az albumon helyet kaptak az eddigi nagylemezek legnagyobb sikerei, illetve két új dal is. Az Ultimate Collection turné áprilisban indul útjára Olaszországban, majd közel 40 állomás után érkezik Budapestre június 22-én.

gettyimages_anastacia2

A poplegenda harmadszor látogat el hozzánk széleskörű koncertre: első alkalommal a Papp László Sportarénában lépett fel 2005-ben, majd a SYMA Csarnokban 2009-ben. Hét év után visszatér, és a Papp László Sportarénában 7500 rajongó előtt tervez egy fergeteges, exkluzív fellépést. A budapesti koncerten ugyanis vállalta, hogy egy közel 50 fős zenekar, a Magyar Virtuózok kíséretében lép a nagyközönség elé.

A szervezők azonban ennyivel nem érik be, szeretnék méltó és színvonalas meglepetésekkel üdvözölni a szupersztárt és a rajongóit, illetve különleges kampánnyal készülnek. Ennek keretén belül Meet&Greet jegyeket is nyerhetnek azok, akik interaktívan részt vesznek a kampányban.

Anastacia mindig örömmel jön Magyarországra, erre a koncertre is nagy izgalommal készül, és reméli, hogy a Magyar Virtuózokkal együtt ismét felejthetetlen élményt tud nyújtani a rajongóknak. “Számomra mindig ihletet ad, ha ilyen szép helyen járok, mint Budapest, ezért mindig boldogan jövök” – üzeni rajongóinak.

(Fotók: GettyImages)

Hozzászólások