Budapesti Német Sörfesztivál

A legjobb német sörök, ráadásul belépő nélkül!

2016/08/01

A hónap végére egy igazán ígéretes programot mutatunk nektek. Ez pedig nem más, Budapesti Német Sörfesztivál, ahol garantált a jó hangulat!

A Serfőző bemutatja: Budapesti Német Sörfesztivál az 500 éves Reinheitsgebot tiszteletére!

Felmerült már benned is a kérdés, hogy hogyan lehetséges az, miszerint nincs a csodálatos bajor területről származó söröknek dedikált rendezvény? Hogyan lehet az, hogy az egyik legtöbb ideje sört főző nemzet söreit nem mutatja be senki a magyar közönségnek? Ennek itt és most véget vetve útjára indítjuk a Budapesti Német Sörfesztivál hiánypótló rendezvénysorozatot.

A Budapesti Német Sörfesztiválon kifejezetten Németországból származó házi – , kisüzemi – és nagyüzemi sörfőzdék söreit lesz lehetőséged megkóstolni. Számos olyan sörrel találkozhatsz majd a rendezvényen, melyekkel Magyarországon eddig vagy csak nagyon ritkán vagy egyáltalán nem találkozhattál. A sörök mellett bajor malátaital különlegességeket is kóstolhatsz majd augusztus utolsó hétvégéjén az Allee melletti sétányon.

A sörök és egyéb italok mellett olyan ételeket fogyaszthattok majd, melyek kifejezetten a német gasztronómiához és a sörökhöz kapcsolódnak. De ha ezzel még nem elégednétek meg akkor, “non plus ultra”-ként Katona Csaba sörtörténész tart minden nap előadást a német sörök történetéről, valamint az idén 500 éves német sörtisztasági törvényről. Mindemellett sörkóstolókra és halk hangulatos sramli zenére is számíthattok minden nap.

Dátum: 2016.08.25-28.
Helyszín: Budapest, 1117. Kőrösy József utca (az Allee melletti sétány)
Belépő: HELLÓ!
Ott találkozunk!

Hozzászólások