Budapestre költözik München

Másodszorra jön hozzánk az Oktoberfest

2015/09/29

Négy napig minden a sörről fog szólni a Felvonulási Téren, ahol október 1-4. között másodszorra rendezik meg az Októberfestet.

Az ikonikus müncheni rendezvény nem véletlenül lett a németek és a világ egyik kedvenc sörfesztiválja, hiszen napokon keresztül a folyékony kenyér áll a főszerepben, és a szabad vedelés mellett a legjobb programok várják az érkezőket.

Ezt a hangulatot próbálta átvenni New York, Sydney és végül Budapest is – igen nagy sikerrel! A tavalyi Oktoberfest sikerét látva szinte borítékolható, hogy a malátaimádók ismét szenzációsan érzik majd magukat.

Az Oktoberfest Budapest a Felvonulási téren ezúttal 4500 m2-es fűtött sörsátorral, Paulaner Oktoberfest München sörsátorral, több színpaddal, hazánk legnagyobb retro együtteseivel, utcabáljával, hangulatidéző sramli zenéivel, óriás kalandparkkal és az Álomautó Múzeum nagyszabású autó show-jával készül a sörök szerelmeseinek 2015. október 1-4 között.

oktoberfest

Hazánk legjobb kézműves sörei mellett a legsikeresebb zenekarok mulattatják majd a söröző közönséget: fellép többek között Kasza Tibi, Vastag Csaba, a Kerozin, a Beatriche, valamint Korda György & Balázs Klári.

A rendezvényen megtalálható lesz a ‘Budapest Utca’, fővárosunk kedvelt szórakozóhelyeivel, pubjaival, street food éttermeivel. A ’Világkonyhában’ nemzetközi ételek mellett a látogatók megkóstolhatják az egzotikus országok söreit, és sörből készült ételeit is. Továbbá a ’Kultúra Főutcáján’ ismét találkozhatnak hazánk népszerű színházaival, társulataival és kedvükre válogathatnak Budapest legnagyobb söröskorsó börzéjén! 

Hozzászólások