Bulizz élőben, a házigazda pedig David Hasselhoff!

Augusztus 29-től 31-ig Mogyoródon találkozhatsz Michael Knighttal

2014/08/28

Hiányoznak a 80-as és 90-es évek? Te is buliztál ezekre a slágerekre, és a kedvenceid közé tartozik David Hasselhoff? Akkor ott a helyed az év legnagyobb retro partyján, ami nem más, mint a Celebrate the 80’s and 90’s with the Hoff.

A 80-as 90-es évek sztárjai ellepik hazánkat. Dalaikra első csókok ezrei csattantak el, fiatalok tízezrei tomboltak slágereikre a klubokban vagy a házibulikon. A Celebrate the 80’s and 90’s with the Hoff fesztiválon világslágerek tucatjai csendülnek majd fel. Ön emlékszik ezekre a dalokra?

A különleges időutazáson a világhírű színész-énekes David Hasselhoff mellett fellép majd a 2 Unlimited. Az 1991-ben alakult Eurodance projec két tagja Ray Slijngaard Holland rapper és Anita Doth Holland énekesnő. Öt éves nemzetközi karrierjük alatt 16 slágerlistás szerzeményt jegyeznek – ilyenek a Get Ready for This, a Twilight Zone vagy a No Limit. Világszerte 18 millió albumot adtak el.

2_unlimited

A Celebrate the 80’s and 90’s színpadára lép Nestor Alexander Haddaway is. A trinidadi-német énekes, legnagyobb slágere a “What is love”: Európában, 2,6 millió példányban kelt el.

Samantha Fox karrierje a brit bulvárlapokban kezdődött ahol inkább bájaival, mintsem hangjával hódított. A szexi szőke énekesnő 1986-ban adta ki első kislemezét: a Touch me (I want your body) hatalmas sláger lett, 17 országban volt listavezető. Samantha Fox összesen 30 millió albumot adott el világszerte.

samantha_fox

A szintén mellbedobással berobbanó olasz énekesnő Sabrina 1987-ben tört be a zenei életbe az igen látványos és emlékezetes klippel rendelkező slágerével, a Boys (Summertime love)-val.

A Vengaboys holland eurodance/pop csapat, legismertebb slágereik a “Boom, Boom, Boom, Boom!!” és a “We’re Going to Ibiza” vezette a brit slágerlistát, a “We Like to Party” pedig Amerikában is TOP 40-es sláger volt. Világszerte kb. 15 millió lemezt adtak el. 2001-ben a World Music Awards-on átadták nekik az év legtöbbet eladó dance csapata díjat.

Turbo B a Snap! frontembere, a csapat olyan slágerekkel büszkélkedett, mint a “The Power” vagy a második albumon található, még nagyobb sikerű “Rhythm is a dancer”

turbo

A német DJ Sascha Lappessen több mint 22 millió lemezt adott el világszerte. DJ Sash! 1996-ban adta ki az “It’s my life”-ot amely a klubok óriási slágere lett, és aligha volt olyan fiatal sem, aki az Ecuador című slágert nem ismerte akkoriban.

A Twenty 4 Seven-ben több énekes is megfordult. A holland Eurodance csapat 1989-ben alakult, a rapet és az éneklést kombinálták. Első slágerük az “I can’t stand it” volt, amellyel szabályosan végigtarolták Európát. További slágereik: “Are you dreaming”, “Slave to the music” és “Is it love”.

twenty_4_seven

2014.augusztus 29-én a legnépszerűbb retro előadók foglalják el Hungaroringet az Accelereation 2014 névre hallgató nemzetközi zenei fesztiválon. A Baywatch ikonikus főszereplője mellett olyan világsztárok lépnek színpadra, mint Samantha Fox, Sabrina, Haddaway, 2 Unlimited, vagy a Vengaboys. Természetesen látható lesz az eseményen a Knight Rider sorozatból jól ismert szuperautó, K.I.T.T. is.

Rakétával próbálták kilőni Berlinben a Knight Rider sztárját

david_hasselhoff

5 dolog, amit nem tudtál David Hasselhoffról

Augusztus 29-én  az Accelereation 2014 rendezvénysorozat apropóján olyan világsztárokkal együtt érkezik Magyarországra David Hasselhoff, mint Samantha Fox, Sabrina, Haddaway, a 2 Unlimited, vagy a Venga Boys. A tévésztár a Knight Rider és a Baywatch című világszerte ismert sorozatokban tett szert igazi népszerűségre. Van azonban, amit még a tősgyökeres rajongók sem tudnak a színész-énekesről, mint például azt, hogy 1989-ben mindenki Michael Knightja ott volt a berlini fal lerombolásánál, ahol kis híján csúnyán pórul járt.

Rakétával célozták, de mindhiába

1989 novemberében, amikor Kelet és Nyugat-Berlin újra eggyé vált, és a németek lerombolták azt a bizonyos falat, David Hasselhoff is koncertet adott. Volt azonban, akinek nem tetszett annyira az előadás, és ezt drasztikusan adta a híresség tudtára: begyújtott egy rakétát és megpróbálta kilőni vele a Knight Rider színészét. Kis híján be is talált, de végül az buli mehetett tovább, mert a Hoffot kiiktatni azért nem ilyen egyszerű.

Sokoldalúságát tehetségkutatóban kamatoztatta

David Hasselhoff nem csak énekesként, de tehetségkutatós zsűritagként is megállta már a helyét. Barátja, Simon Cowell felkérésére egy évadig zsűrizett a Britain’s Got Talentben. Élményei arra inspirálták, hogy A Hoff visszatér címmel újabb lemezzel örvendeztesse meg rajongóit.

Beszélő kocsi és dögös életmentők

Ahogy azt mindenki tudja, a sztár a Knight Riderben és a Baywatch-ban vált világszerte ismertté, azt azonban már kevesebben, hogy több mint 20 év elteltével is világszerte adják ezeket a tévésorozatokat. Az ismétlések pedig arra a bravúrra is képesek, hogy a fiatal sorozatrajongókat rávegyék, hogy ezeket a klasszikusokat bepótolják.

A Baywatch kis híján bukás lett

Hasselhoff 1989-ben kapta meg a legendás parti őrségről szóló tévésorozat főszerepét, az NBC viszont egy évad után levette műsoráról a produkciót. Ekkor a készítőgárda és a színészek is a csatorna vezetőihez fordultak, hogy meggyőzzék őket, igenis van lehetőség az ötletben. Igazuk lett, a Baywatch 11 évadot élt meg, és nincs ma már olyan ember, aki ne ismerné,  Hasselhoff pedig ezáltal lett a világ egyik legismertebb sorozatsztárja.

Indiában különösen nagy kedvenc

India Oscar-díjátadóján, a Bollywood Awardson David még az „Év nemzetközi sztárja” kategóriában is győzedelmeskedni tudott. Ezt a globális szórakoztatáshoz nyújtott kiemelkedő hozzájárulásával érdemelte ki. 2006-ban pedig a VH1 az év legnagyobb visszatérőjének nevezte ki.

2014. augusztus 29. és 31. között a legnépszerűbb retro előadók és a leggyorsabb versenyautók foglalják el Hungaroringet az Accelereation 2014 rendezvényen. Augusztus 29-én este a Baywatch ikonikus főszereplője mellett olyan világsztárok lépnek színpadra, mint Samantha Fox, Sabrina, Haddaway, 2 Unlimited, vagy a Venga Boys, de természetesen látható lesz az eseményen a Knight Rider sorozatból jól ismert szuperautó, K.I.T.T. is.

Hozzászólások