A bulvársajtó céltáblája: Zimány Linda

Lékai Mátéval hozták hírbe a modellt

2014/07/18

Ahogy a tegnapi cikkünkben megírtuk, Zimány Lindát az elmúlt időszakban, szinte ostromolja a bulvársajtó, és lassan megszámolni sem lehet, hány pasival próbálják összehozni. A modell tegnap arról mesélt, milyen kapcsolatban áll Jude Law sofőrjével…ma egy másik barátja miatt kénytelen magyarázkodni.

Zimány Linda a hétvégén baráti társaságával bulizott. Ekkor az egyik hetilapnak sikerült lencsevégre kapnia Lékai Mátéval, a MKB- MVM Veszprém játékosával, beszélgetés közben. Ez a rövid baráti beszélgetés elég volt  ahhoz, hogy újabb hódítást írjanak  Linda számlájára.

1919490_1300529879646_8092124_n

“Azt hittem, azzal, hogy tegnap az RCNews-nak lenyilatkoztam, sokszor vagyok közvetlen a barátaimmal, nem fognak hírbe hozni velük, erre ma reggel arra kellett ébrednem, hogy címlapon vagyok az egyik hetilapban, ismét egy kedves ismerősömmel. Mátéval nagyon jó haverok vagyunk, sokat szoktunk találkozni, hiszen ő szintén abban a társaságban van, amit tegnap említettem. Tényleg csak nevetni tudok ezeken a mondvacsinált történeteken. Ennyire nincs miről írniuk az újságoknak? Azért bevallom, kezd abból elegem lenni, hogy napi szinten magyarázkodnom kell, ha pedig nem szólalok meg, jönnek a találgatások. Nincs párkapcsolatom, fiatal vagyok és sokat szórakozom a barátaimmal. Mostantól akkor hetente fogok magamról olvasni ilyen jellegű híreket? Szánalmasnak tartom ezeket a próbálkozásokat, Ha lesz miről, én magam fogok nyilatkozni”– mondta kissé feldúltan Linda.

Megkerestünk az ügy másik érintettjét, a Veszprém játékosát, Lékai Mátét is, aki készséggel válaszolt is nekünk.

1939483_10202323704147977_1436559175_n

“Ma reggel arra ébredtem, hogy csörög a telefonom, hívnak  a barátaim, és küldözgetik át a magazinból kifotózott cikket. Nem tudok mást tenni, mint nevetni ezen az egészen. Nem értem, hogy egy néhány perces ártatlan baráti beszélgetésből, miért kell egy nem létező történetet kreálni és címlapra is tenni Semmi sem történt köztünk Lindával. Ismerjük egymást, szoktunk egy társaságba járni, sok a közös ismerősünk. Azt hiszem, 5 percet beszélgettünk most, azt sem kettesben, hiszen a barátaink is velünk voltak. Azt pedig, hogy mit szól ehhez a sztorihoz a barátnőm, nem tudom, ugyanis nincs.”– mesélte Máté, aki a továbbiakban szeretne teljesen kimaradna az ehhez hasonló bulvármesékből.

 

Hozzászólások