Bundapénzből fizették Kelemen Annát?

Annácska a házi őrizetesek szolgálatában állt

2014/10/13

Egyre több szereplőre derül fény, akik részt vettek Annácska „szakmai” múltjában. Múlt héten a jelenlegi politikust leplezték le, aki egy pornófilmben szerepelt, most pedig azokat a focistákat, akik Kelemen Annát választották egy-egy éjszakára…

kelemenanna6Természetesen egy neve elhallgatását kérő informátor kereste fel a Blikket, aki állítólag soha nem vette igénybe Annácska szolgáltatásait. Elárulta, kik azok a focisták, akik viszont megfizették a százezer forintos órabért, ugyanis ennyiért lehetett „kibérelni” Kelemen Annát.

„Először egy szintén bundázással megvádolt labdarúgó volt együtt Annával. Annyira bejött neki a lány, hogy azután többször is megrendelte, majd elkezdte ajánlgatni annak a körnek, amelyben igencsak otthonosan mozgott. Idővel egyfajta futtatóként, kerítőként kezdett közreműködni, sorra hozta a kuncsaftokat Annának, akinek hol egy fővárosi, hol egy vidéki helyszínre kellett elutaznia a pásztorórákra. Azért nem mehettek hozzá a játékosok, mert ők mind házi őrizetben voltak, vagyis nem hagyhatták el a bíróságon bejelentett címüket, ahol egyébként rendszeresen ellenőrizték is őket a rendőrök.” – árulta el az informátor.

Korábban már olvashattunk róla, hogy Kelemen Anna hirdetést adott fel, de az sem volt soha titok, hogy megjelent könyvéhez így gyűjtött anyagot. Miért is titkolná azt az időszakot életéből, amikor még „A nép szolgálatában” állt? Az összes tapasztalatát és történetét megírta egykori szeretőiről. Mivel neki nincs veszítenivalója, nem is akarja titkolni, volt olyan időszak, amikor pénzért árulta a testét, de ettől sokkal érdekesebb az, hogy vajon kik azok a közismert emberek, akik vagyonokat fizettek szolgáltatásaiért.

A lap megkereste Annácskát is, hogy első kézből szerezzenek információt a témával kapcsolatban:

„Neveket nem mondok. Bevallom, nem is emlékszem, milyen néven mutatkozott be nekem egyik-másik fiú. De a könyvben minden sztorit részletesen leírok, nem mérlegelek, hogy ki az illető. Most visszagondolva a történtekre, el sem hiszem, hogy milyen bizarr helyzetekbe kerültem velük.”

Hozzászólások