Bűnösnek találta a bíróság Puzsér Róbertet

A kritikus nem hagyja szó nélkül az ítéletet

2015/04/04
Véget ért az évekig húzódó Puzsér Róbert-Hajdú Péter per, a bíróság határozata a következő volt: Puzsér bűnös. A kritikus természetesen nem hagyhatta szó nélkül a vádat.
A bíróság pénteken kimondta, hogy Puzsér Róbert bűnös és 10 ezer forintot kell fizetnie Hajdú Péternek. A szókimondó kritikus, Puzsér Róbert közösségi oldalán osztotta meg követőivel a hosszan tartó Puzsér-Hajdú vita végeredményét.

puzser
“- A bíróság ma kimondta, hogy bűnös vagyok – kezdte Puzsér a Facebookon.
– Az ítélet: egy év próba, és tízezer forint Hajdú Péter részére. A “szarkupac” kifejezés a bíró szerint nem képezi részét a véleménynyilvánítás szabadságának, ellentétben a “klinikai pszichopata” és a “takonygerincű antihős” kifejezésekkel, melyekkel jogosan illettem Hajdút. Csalódást és felháborodást érzek, meg valami mélyen kafkai, szorongató bizalmatlanságot a jogrendünk iránt. Úgy képzelem, hogy ha ez az ügy egy másik bíróhoz kerül, ő a “takonygerinc” miatt ítél el, a “szarkupac” alól meg felment. Fellebbezek az ítélet ellen. Továbbá – mert törvénytisztelő ember vagyok – kérek egy listát azokról a szavakról, amelyeket a jövőben nem írhatok le.” – írta közösségi oldalára Puzsér Róbert.
Hozzászólások